Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
^ Related video

Пазете на 2:05:pos: А и Пике од тој момент веќе не е истиот.:LOL:

Од сите голмани можете да најдите по неколку кикса, не е тоа никаков показател. Кој го гледал подолго време Тер Штеген знае за какво голманиште се работи.

https://www.youtube.com/watch?v=n9EK7bm8avY нека не ви јадат гомна за детево, видете го последното прашање.. тетоважи глупости

Со среќа нека ви е, се надевам барем новиот Стоичков :icon_mrgr:
За Месси ... таков талент нема да се роди уше долгоо..

Ќе треба на Бернабе да го решиме прашањето околу шампионот а како играме шансите ни се бледи

Ние да тепаме све до Реал, и после тоа до Атл.Мадрид последната утакмица и со нерешено би бил задоволен ја на ЕлКласико.
Реал и следната недела со Сосиедат ќе кикснат, уствари 40 милиона беше Иљараменди и 6 бода за Реал. :D

Ние да тепаме све до Реал, и после тоа до Атл.Мадрид последната утакмица и со нерешено би бил задоволен ја на ЕлКласико.
Реал и следната недела со Сосиедат ќе кикснат, уствари 40 милиона беше Иљараменди и 6 бода за Реал. :D

Со Малага играат следната.

Ај прво вечер да тепаме, математиките ќе ги правиме после 11.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Состави нешто ова она ....

1972551_638727762830075_408793770_n.png

mu tekna na tata nesto salam da iznese na teren,a ne da izvedue so decata od b timot

Меси само 15 гола во шампионатот? Слабо слабо сезонава , се гледа дека е отсутен мислите му се во светското.

Од друга страна па добро е со оглед на тоа што тимот постигнува голови и не зависи од Меси.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom