Ako ne me prifati, ke se priduzam kon hejterive.. turi pepel na tradicija, ako lubovta ne e obostrana!
+225 држави
Ќе пренесува http://www.sitel.com.mk/mk/oskarite-ekskluzivno-na-sitelП.С. Сител ќе пренесуват или ова горе е некој хејт?
Лупита е во водство на повеќе места како што видов. Не е некоја голема разлика меѓу неа и Џенифер, како што е за споредна машка улога... Јас не би ставил пари. Ризик јак...Инаку вака на неколку дена пред Оскарите кој е главен фаворит за лапнување на женскиот Оскар за споредна ? Лупита или Џени ?
И двата што ги спомна се врв и ги имаш на Blu-rey. Не вреди сите стари филмови да ги гледаш но бар тие 2 гледај ги. Ако се заразиш продолжи со Patton, Breakfast at Tiffany's, One Flew Over Coocko's Nest.Сакам некогаш во тек на една година да седнам да ги изгледам сите филмови што освоиле Оскари за најдобар филм ама кога ќе ми текне дека ќе треба да гледам некои outdated филмови или па кога ќе видам должина на Бен Хур или Лоренс од Арабија по 3ипол-4 саати филм... па треба некој да ме дрогира за да се сконцентрирам целосно на филмот па уште и да ми се допадне истиот филм т.е. драма од 4 саата. Така да батали таа работа.
Знам дека ги има на БлуРеј, тие два не ги спомнав како пример за outdated филмови од триве предлози 2 ми се гледани.Хурот и Лоренсот ги спомнав за друго, препрочитај ми го постотИ двата што ги спомна се врв и ги имаш на Blu-rey. Не вреди сите стари филмови да ги гледаш но бар тие 2 гледај ги. Ако се заразиш продолжи со Patton, Breakfast at Tiffany's, One Flew Over Coocko's Nest.
Јас единствено што не можам да гледам од стариве филмови се црно бели па макар и биле најдобри.