Samsung Galaxy S5

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
НАЈЈАКИ СЕ....... во времето кога плачеа фрлаа милиони милиони долари на реклами за тоа како епл секогаш го вадат истиот телефонт. Абе мрш таму дебили....
Нема брат што да измислат повеќе,големината е достигната на максимум,не останува ништо друго освен секој нов модел да е сличен на претходниот но со подобрени карактеристики.

Sent from Note 3 using Tapatalk

Што очекувате да го украдат дизајнот на HTC One, Xperia Z или Nexus 5? Кај Самсунг се гледа разликата во дизајнот од Galaxy s2 до Galaxy s4 и помеѓу Note 2 и Note 3 за разлика на Iphone 4 до 5s :D

maxresdefault (1).jpg

Па нели лаптопите за тоа се измислени ? :icon_lol:

ама лаптопите неможеш во школо да ги носеш, а ако немаше телефони ќе немаше од кај децата да пишуваат статуси дека се на школо.

п.с. не очекувам ништо посебно од с5, според тоа што читам и гледам, нема да е ништо посебно. Така да вечерва Фатмаѓул>Самсунг галакси с5

^
Дај бе не замарај ако мислиш дека телефоните се само за статуси.
s5 > од твојот мозок :icon_lol:

ама лаптопите неможеш во школо да ги носеш, а ако немаше телефони ќе немаше од кај децата да пишуваат статуси дека се на школо.

п.с. не очекувам ништо посебно од с5, според тоа што читам и гледам, нема да е ништо посебно. Така да вечерва Фатмаѓул>Самсунг галакси с5
Е ама Грујо е пред тебе и обезбеди компјутер за секое дете :icon_lol:

^
Дај бе не замарај ако мислиш дека телефоните се само за статуси.
s5 > од твојот мозок :icon_lol:

па имаат некоја попаметна улога смартфониве? 98% од времето народот дреме на фб а другите 2% го користат за зборување. И да заборавив, треба да има добра камера за селфис.:icon_lol:

Какви се тие разлики во изгледот кај Galaxy серијата и Note? Ем грди на изглед, ем пластични. Другите марки се со се подобар изглед и квалитет додека овие си го ладат. Ама ако сеа и тие имаат фенбојс што ќе се палат на некои минорни измени.

Мислам дека Galaxy S5 Google Play edition ( чист андроид ) изработен од алуминиум би бил добитна комбинација ;)

galaxys5-2040-8_verge_super_wide.jpg

Официјална[DOUBLEPOST=1393268993][/DOUBLEPOST]http://www.theverge.com/2014/2/24/5441668/samsung-galaxy-s5-announcement-launch

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Јас мислам дека претеруваат веќе со телефониве,ова е премногу,па имаш компјутер дома човеку :D

Па тие таблет телефон направија. Идејќи еднаш накај Штип во автобус на една и заѕвони "телефонот" кога извади човече 8 инчи буквално со 2 раце го држеше.

Последно уредено:
Фино, фино. Ми се допадна Gear Fit највеќе. Другото, некако, само како стандардна надградба на веќе добар производ... :)

Добар е,само некако не ми се свиѓа матријалот позади.

Читач на отпечаток, мониторинг на работа на срце, сензори за брзина.. Уште сензор за мерење на хемоглобин фале. Се боцкаш и капеш од крвта на звучникот(рецимо). И за сида да може да те провери..:D

Подобар избор од ејпл дефинитивно, мада ваљда никад нема да ги купам ни тај ни овај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom