Samsung Galaxy S5

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
Дизајнот ме разочара, перформанси ништо посебно незнам зошто се брзаат со нов модел кога немаат ништо ново да понудат.

И како што си оди стандарт тролање на фирмиве на твиттер

HTC-Shamesung.png

Nokia-Shamesung.png

SAMEsung :pos:

Хехе, и нокиа нашле да тролаат. Нека одат таму да си прослават среќна нова 2010-та со адрено 203.

Кои нови? Зборам за новите андроиди на Нокиа.

А ти као очекуваше да издадат топ модел на Нокиа под Андроид? Ма дај, сите знаеме кој е газда на мобилната дивизија на Нокиа и треба да се најглупи на цел свет да издаваат топ модели под Андроид и со тоа да си ја компромитираат позицијата на WP8. Дури и верзијата е толку различна што не личи на Андроид, со тоа јасно си кажуваат што мислат за Гугл и нивниот ОС. Нокиа требаше да се префрли на Андроид многу одамна, сега само сакаат да ја музат кравата во ниската класа на Андроиди.

http://www.gsmarena.com/nokia_says_75_of_all_android_apps_are_compatible_with_nokia_x-news-7930.php

Nokia has modified the entire user interface to mimic Asha's Fastlane plus it has created a proprietary application store. There is also a dedicated SDK and porting tools, which basically will make all incompatible Android apps compatible for the platform. Those apps requiring Google Services or linking to such, will be redirected to their Nokia/Microsoft analogues.

Мислам дека јасно е како ден што прават

Последно уредено:
Дизајнот ме разочара, перформанси ништо посебно незнам зошто се брзаат со нов модел кога немаат ништо ново да понудат.
Друже,сите модели си имаат свој стандарден изглед.Како ХТЦ,Икспериите,Самсунг итн.
Самсунг ако извади модел со оста градба како ХТЦ ОНЕ сите ќе кукаат дека Самсунг копира од ХТЦ,исто и Икспериите скоро сите нови модели исти се.Пример Z со Z1 и Z ultra итн.
Дизајнот е фактички како заштитен знак.Сепак Самсунг не се до толку лоши па сите што кукаат дека секока година дизајнот е ист.
Види с2 па с3 или Ноте 2 па Ноте 3.
Банално е да се дискутира за ова.

П.С Ајфон фановите немаат лице да коментираат или критикуваат. :)

П.С Ајфон фановите немаат лице да коментираат или критикуваат. :)

Oхо, и те како имаат. Материјалите на изработка друже. Немој да кажеш дека БИЛО КОЈ Самсунг има подобар дизајн, изработка и употребени материјали од 5S. И тоа којзнае што ќе извадат со 6-ката. Еден мочан 4S што го имам изгледа ПРЕМИУМ во споредба со пластикаријата на Самсунг презентирана вчера.

Факт е дека сите Ајфони до сега изгледаат скоро исто, но исто е и факт дека Епл е милиони светлосни години напред во дизајнот на истите од Корејците

• Ми се допаѓа
Reactions: k3b
Ќе има промена,да.Помалце губење на диоптерот.:D

people-are-comparing-samsungs-new-gold-phone-to-a-band-aid.jpg

Златниот 5S ви изгледаше кич. А ова? Шутка стајл?

Го купуваш поради материјалот или поради софтверот? Ако ми е до материјал и само за зборување ќе си земам нокиа 3310 :ROFLMAO:

Го купуваш поради материјалот или поради софтверот? Ако ми е до материјал и само за зборување ќе си земам нокиа 3310 :ROFLMAO:

WOW, софтверот!

Абе сега материјалот е очаен, што мешате софтвери глупости? Ако не од иверица купувајте телефони пошто не ви е битен изгледот.

Ете LG G2, новиот HTC One и рутирајте ги, правете што сакате на софтверски план. Ама апла дизајнов е очаен...

Срамота е споредба со епл да се прај , епл е епл и како шо има ше погоре напишано е миљон светлосни години пред пластичариве

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom