UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Шалке два напади успеаа да организираат асално до сеа и два пати дојдоа у многу опасни ситуации,првата беше скоро гол,луда среќа ги спаси.
Не сум знаел дека така му бил прекарот на Икер :pos:

Дефинитивно...али одбраните не им се добри...поготово на Реал.

Шалке два напади успеаа да организираат асално до сеа и два пати дојдоа у многу опасни ситуации,првата беше скоро гол,луда среќа ги спаси.Марсело игра поише ко крило,не ко бек,остава огромен простор.

Не дека и нашата одбрана е сјајна увек али нас не вади пресингот и поседот.

„Космодиск одбрана, изгледа шашаво ама делува.“ - Карло Анчелоти

13 од 15 утакмици без примен гол годинава.

Но вечерва ја играат најслабата утакмица во последно време.

Тери мајсторски. :) Предосеќаше дека срање може да се деси.

Колку не ги бива Галатасарај.Вртат на празно само.

Па му остана во раце, никој не ја зема таа топка, што да и прави? Тоа значи дека и Галата го извеле аутот со веќе топка во терен.
Yeah right...
Говедо од човек беше и си остана.

Баерн сезонава имаше 4 сериозни натпревари:

- со Челзи суперкупот, за морал одлична победа, ама премногу рано во сезоната за да се извлечат заклучоци.
- со Сити на Етихад, веројатно најдобриот натпревар сезонава.
- со Дортмуд во лига супер одиграно и победа, ама реално Дормунд беа десеткувани.
- со Арсенал пред една недела, првите 20 мин. беа очај, другото е познато.

Се на се не сум убеден. Сите 1/4 финалисти во ЛШ освен Олимпијакос ќе се сериозен тест.

Баерн сезонава имаше 4 сериозни натпревари:

- со Челзи суперкупот, за морал одлична победа, ама премногу рано во сезоната за да се извлечат заклучоци.
- со Сити на Етихад, веројатно најдобриот натпревар сезонава.
- со Дортмуд во лига супер одиграно и победа, ама реално Дормунд беа десеткувани.
- со Арсенал пред една недела, првите 20 мин. беа очај, другото е познато.

Се на се не сум убеден. Сите 1/4 финалисти во ЛШ освен Олимпијакос ќе се сериозен тест.
Знам бе па ти, се заебавам. :D:D:D

Не ја гледам утакмицата и не ми отвора резултати али од темава можам да заклучам дека Реал губи од Шалке и ги вади луда среќа. Патем среќа што го послушав спасо и ја ставив ќец, утре идам да си подигнам парите од обложувалница.

Шалке два напади успеаа да организираат асално до сеа и два пати дојдоа у многу опасни ситуации,првата беше скоро гол,луда среќа ги спаси.Марсело игра поише ко крило,не ко бек,остава огромен простор.

Се дешава, сепак мислам дека Анчелоти ќе ги досреди до Мај.

Бајаги би ни се олеснила работава ако се паднат Реал и Челзи меѓусебе во 1/4 финале.

Без да ги потценувам и другиве, еве Атлетико и ПСЖ исто ми оставаат солиден впечаток, ама сепак мислам дека нив може да ги средиме.

А ако е Барса очекувам Пеп да ги реши :icon_lol:

Баш не им е добра одбраната на реал .. во 2014 само 3 примени гола и не е добра одбраната .

Не сум знаел дека така му бил прекарот на Икер :pos:

Абе не заебавај,чиста среќа беше у него шутираше Дракслер.....

Не го спорам Икер али незначи дека секоја одбрана е чудо...Икер е феноменален нема збор,али да беше малце поприсебен Драклсер куров мој што ќе ја фатеше...Кога е така блиску делови од секунда се у прашање.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom