UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Одамна не сум пишал на темава. Ама ги очекувам вечер овие од Челзи да пишуваат ,, Ај барем ако веќе испаднеме, барем Дрогба со неговиот хет-трик да не елиминира. Mило ми е за него. Нека им даде и на Јунајтед во 1/4 финале'' ;) ;) :) :)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Одамна не сум пишал на темава. Ама ги очекувам вечер овие од Челзи да пишуваат ,, Ај барем ако веќе испаднеме, барем Дрогба со неговиот хет-трик да не елиминира. Mило ми е за него. Нека им даде и на Јунајтед во 1/4 финале'' ;) ;) :) :)
Може ќе им даде на јунајтед за 2 години пошто 80% се испаднати годинава а следната нема да играат .

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Schalke: Fährmann, Höwedes, Matip, Santana, Kolasinac, Boateng, Neustädter, Farfan, Meyer, Draxler, Huntelaar

Real Madrid: Casillas, Pepe, Sergio Ramos, Ronaldo, Benzema, Bale, Marcelo, Xabi Alonso, Carvajal, Modric, Di Marí

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Дрзок состав на Шалке....Бар со муда ќе влезат у утакмицава... (y)

Не ко пацерине глупи Леверкузен ебате...петарда попија од оној Јунајтед вчера кој имаше еден шут на гол со Олимпијакос....

И после Баерн им е крив....:D

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.416
Поени од реакции
26.414
11 del Galatasaray: Muslera, Eboue, Chedjou, Hakan Balta, Alex Telles, Selçuk, Melo, Burak, Sneijder, Hajrovic, Didier Drogba. #UCL

На Челзи стартните Зоки или Донев нека ги стават. :D

Член од
9 април 2008
Мислења
790
Поени од реакции
357
Еден интересен податок пред вечерашниот дуел во ЛШ :
Само Бејл и Роналдо вредат колку цел тим на Шалке.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Team to face Galatasaray: Cech; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Ramires, Lampard; Willian, Hazard, Schurrle; Torres.

Копирано од наш фан клуб. :P

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.154
Поени од реакции
8.132
По не знам кој пат ја добивам кладбата со татко ми за кој ќе биди гостин во студио на МТВ, фала ти Калц ама веќе е време да те сменат се исто па исто. :LOL:

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Едно е јасно после натпреваров,а тоа е дека Реал ќе пратат понуда по Мајер.:LOL:

Ферман брани во животна форма,мада тука ќе треба да се повампири ама и тоа џабе ќе е.Нојер што бранеше против Манчестер ама 0:2 изгубија.Поентата е колку и да браниш,узалуд е.

Колашинац ѕвер и пол.Нека му ја мислат екипите што им фали лев бек.20 години ама дрзок маме му ебам,го има карактерот на Пападопулос.:icon_mrgr:

Дракслер "скоро директно од болница" на натпревар.Не очекувам којзнае што од него.

Хунтелар и Боатенг класа играчи,многу малку им треба па чуда да се десе.

Искрено екипава им е топ на Шалке.

Макс Мајер им е моторот,него ќе треба Чаби ѕверот:гик::гик: да го допре.

Јенс Келер е во форма.:cuc::pipi:

Можно е и Раул да биде на трибини.Би требало за Шалке да навива.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Шалке-Реал е утакмицата вечерва што ќе се прати..

Галата-Челси знам што ќе се случува отприлика, Манчини ќе незнае дали да нападне дали да се брани, Дрогба сам ќе игра и ќе им закачи гол на своите.. Од друга страна добро познатиот Мурињо ќе си се брани и ќе си чека контранапади, Хазард ќе утера некое голче и тоа е тоа..
Конечен резултат 1-1.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom