Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
За тие што незнаат детево ( што им го брцна на јунајтед моментално во ЛШ ) е од арсенал вие мрчевте муда на темава како немал изиграно премиер лигашка утакмица играл у тиња клуб, а сега им го начука на премиерлигашите :)

Пак утре вештачките ќе треба да го спасуваат статусот на најдобрата лига во светот. Им прејде во традиција веќе...

Пак утре вештачките ќе треба да го спасуваат статусот на најдобрата лига во светот. Им прејде во традиција веќе...
Eптен го спасија лани. :icon_lol: Каква традиција и ти, 2012 беше тоа само. :P

Eптен го спасија лани. :icon_lol: Каква традиција и ти, 2012 беше тоа само. :P
Две години по ред собираат најмногу поени за ранкинг, ко што тргнало и третава ќе го направат истото. Тоа е веќе традиција. :D

Две години по ред собираат најмногу поени за ранкинг, ко што тргнало и третава ќе го направат истото. Тоа е веќе традиција. :D
Си еба матер ранкингот веќе, ама цела среќа што жабарите се помизерни.. :) Сепак чекај малце де, сме се враќале од потешки ситуации. :D

Што, ќе го отпуштаат Мојс? :cautious:
Јас се надевам дека да, само да не биде тоа после испаѓањето од Олимпијакос. :icon_mrgr:

Шала на страна, овие можеме 2-0 да ги тепаме па дури и со него на клупата. Освен ако не тргне да се брани и на Олд Трафорд. :vozbud:

Јас се надевам дека да, само да не биде тоа после испаѓањето од Олимпијакос. :icon_mrgr:

Шала на страна, овие можеме 2-0 да ги тепаме па дури и со него на клупата. Освен ако не тргне да се брани и на Олд Трафорд. :vozbud:

А што мислиш, дека нема? :cool:

Шала на страна, овие можеме 2-0 да ги тепаме па дури и со него на клупата.
ОК ти е ова, јас едно време се надевав дека можеме и титула да освоиме дури и со него на клупа... Немам право да се бунам за оптимизам. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom