Може да ми ја објасниш играта (што се прави во неа) да знам дали да ја симнувам .Јас загледав едно walktrough од Thief на јутуб во хд. Играта изгледа фантастично , музиката атмосферата, приказната ,графиката гејмплејот . Перфекција. Барем од око . Уште да имав доволно јака машина да ја пробам лично.... Со лап топ тешко да ја вкусам како што треба...
Крадеш брат , има ли поубаво . Шала на страна ти си крадец на скапоцености. Тоа е примарна цел , имаш да бираш како ќе крадеш , дали од сенка , stealth или ќе ги убиваш жртвите пред да го извршиш делото . Зирни гејмплеј на јутуб да видиш подетално. Ако имаш асална машина немој да се мислиш , ќе уживаш во играта гарант.Може да ми ја објасниш играта (што се прави во неа) да знам дали да ја симнувам .
Да, да супер е игрта али кога видов на торент 23 гига...Не ми се симнава толкава.Оно не е заради големината.Ако е интересна би ја симнал али тешко да биде кај мене во тоа е проблемот.Сеа се понови и понови игри бараат јаки машини.Крадеш брат , има ли поубаво . Шала на страна ти си крадец на скапоцености. Тоа е примарна цел , имаш да бираш како ќе крадеш , дали од сенка , stealth или ќе ги убиваш жртвите пред да го извршиш делото . Зирни гејмплеј на јутуб да видиш подетално. Ако имаш асална машина немој да се мислиш , ќе уживаш во играта гарант.
Пред 2 недели имавме повеќето мислам.Проверете меилови денес се испратени клучеви за ESO.
Некој ако сака можам да му пратам код ако нема аплицирано. Глупо што само за викендов е, али јбг.
Добро, ова за тие ко мене што касно палат. Денес има нова тура да се порадуваме малкуПред 2 недели имавме повеќето мислам.
Кај да аплицирам ?Добро, ова за тие ко мене што касно палат. Денес има нова тура да се порадуваме малку
Јас немав аплицирано , би те замолил ако имаш клуч да ми пратиш , Елдер Скролс ми е една од омилените серијали...Проверете меилови денес се испратени клучеви за ESO.
Некој ако сака можам да му пратам код ако нема аплицирано. Глупо што само за викендов е, али јбг.
Пишувампишете пп ако ви треба код за ESO beta