Нови игри

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Ептен слаби оцени добива новиот Thief, но тоа и не мора да значи дека играта е лоша, во ова искомерцијализирано време ни резенциите не се веќе тоа што беа.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Јас загледав едно walktrough од Thief на јутуб во хд. Играта изгледа фантастично , музиката атмосферата, приказната ,графиката гејмплејот . Перфекција. Барем од око . Уште да имав доволно јака машина да ја пробам лично.... Со лап топ тешко да ја вкусам како што треба...

Velix

Kirk Hammett
Член од
18 мај 2012
Мислења
677
Поени од реакции
207
Оваа Call of duty Black Ops кецот човекот врзан е и само нешто се сеќава.Таква ли ќе биде до крај ? :)[DOUBLEPOST=1393266165][/DOUBLEPOST]
Јас загледав едно walktrough од Thief на јутуб во хд. Играта изгледа фантастично , музиката атмосферата, приказната ,графиката гејмплејот . Перфекција. Барем од око . Уште да имав доволно јака машина да ја пробам лично.... Со лап топ тешко да ја вкусам како што треба...
Може да ми ја објасниш играта (што се прави во неа) да знам дали да ја симнувам :).

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Може да ми ја објасниш играта (што се прави во неа) да знам дали да ја симнувам :).
Крадеш брат :cool: , има ли поубаво :P . Шала на страна ти си крадец на скапоцености. Тоа е примарна цел , имаш да бираш како ќе крадеш , дали од сенка , stealth или ќе ги убиваш жртвите пред да го извршиш делото . Зирни гејмплеј на јутуб да видиш подетално. Ако имаш асална машина немој да се мислиш , ќе уживаш во играта гарант.

Velix

Kirk Hammett
Член од
18 мај 2012
Мислења
677
Поени од реакции
207
Крадеш брат :cool: , има ли поубаво :P . Шала на страна ти си крадец на скапоцености. Тоа е примарна цел , имаш да бираш како ќе крадеш , дали од сенка , stealth или ќе ги убиваш жртвите пред да го извршиш делото . Зирни гејмплеј на јутуб да видиш подетално. Ако имаш асална машина немој да се мислиш , ќе уживаш во играта гарант.
Да, да супер е игрта али кога видов на торент 23 гига...Не ми се симнава толкава.Оно не е заради големината.Ако е интересна би ја симнал али тешко да биде кај мене во тоа е проблемот.Сеа се понови и понови игри бараат јаки машини.:)

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Проверете меилови денес се испратени клучеви за ESO.
Некој ако сака можам да му пратам код ако нема аплицирано. Глупо што само за викендов е, али јбг.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Некој ако сака можам да му пратам код ако нема аплицирано. Глупо што само за викендов е, али јбг.
Пред 2 недели имавме повеќето мислам. :D

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Јас немав аплицирано , би те замолил ако имаш клуч да ми пратиш :cuc: , Елдер Скролс ми е една од омилените серијали...

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
И ја иам еден екстра клуч за бетата викендов за Elder Scrolls Online....ако сака некој нека пише пп

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
BETA кодови за The Elder Scrolls Online. Ќе ви требаат околу 30 GB слободен простор за да ја инсталирате играта.

Последно уредено:
Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Дај бе некој да ја хакне бетата на ESO , таман ќе навлезам до недела у штос и ќе ме сечат.. Не е фер . Нема некој начин од понеделник да останеме у игра ?

Kajgana Shop

На врв Bottom