Лига на шампиони 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
We met them but they were Chekovski Medvedy at the time бахахаххаха ги уништи овој од Хамбург :ROFLMAO:
Па и Колдинг во 2009/2010 имаат играно со Металург, само што тогаш се викаа Вардар:D

Хехе, какви среќлии. Мислам дека ова беше најдобра можна опција и за Металург и за Вардар.

Шансите и вака не се којзнае колкави за поминување, ама се многу поголеми отколку други екипи ако се паднеа. Вака би рекол

Металург 35/65
Вардар 20/80

П.С. Рајн Нехар Ловен, стварно немаа среќа. Киелце во осмина финале е исто како да си бил 4 и да си добил некој од победниците во групите. Најквалитетен меч дефинитивно.

Последно уредено:
35/66 hehehe :ROFLMAO:

Dvete ekipi imaat sansi,samo da bidat na raspolaganje site rakometari.

Хехе, какви среќлии. Мислам дека ова беше најдобра можна опција и за Металург и за Вардар.

Шансите и вака не се којзнае колкави за поминување, ама се многу поголеми отколку други екипи ако се паднеа. Вака би рекол

Металург 35/66
Вардар 20/80

П.С. Рајн Нехар Ловен, стварно немаа среќа. Киелце во осмина финале е исто како да си бил 4 и да си добил некој од победниците во групите. Најквалитетен меч дефинитивно.
Со Бакојани да не сте во роднинска врска?

Што треба да се случи за идната година повторно да имаме 2 екипи во ЛШ?

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud

Металург 35/66
Вардар 20/80

Ова со процентиве ми е најјака работа.

Јас би рекол

Металург 51.92/48,08
Вардар 23.376/76,624

Мене ми мириса на победи дома и елиминациони порази во гости и за двете мак. екипи али ќе видиме...

Време актуелен европски шампион да падне во Скопје :cool:

тешко ќе биде, но македонци се во прашање. Хамбург не се тоа што беа пред некоја година во Германија, многу се послаби, Копенхаген не сум ги гледал многу, така да немам коментари за таму.

Па и убаво ќе е да славиме пак европска титула во ракомет годинава, не е важно кој ја мажи ја девојки исто е

тешко ќе биде, но македонци се во прашање. Хамбург не се тоа што беа пред некоја година во Германија, многу се послаби, Копенхаген не сум ги гледал многу, така да немам коментари за таму.

Па и убаво ќе е да славиме пак европска титула во ракомет годинава, не е важно кој ја мажи ја девојки исто е
Хамбург се актуелни европски шампиони.

Тимот е од Колдинг, не од Копенхаген.

Веќе не. По распадот на АГ Копенхаген се фузираа со нив и сеа се викаат КИФ Колдинг Копенхаген. Мечевите од ЛШ ги играат у Копенхаген. :)

Всушност споен е и од двете. Споен е Колдинг со некој клуб од Копенхаген ако не грешам и играат и на двете места. Во ЛШ мислам во Копенхаген а и тренираат во Копенхаген веројатно...[DOUBLEPOST=1393339718][/DOUBLEPOST]
Веќе не. По распадот на АГ Копенхаген се фузираа со нив и сеа се викаат КИФ Колдинг Копенхаген. Мечевите од ЛШ ги играат у Копенхаген. :)

Истовремено :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom