Quart LCD/LED/3D TV?

• Креатор на темата Креатор на темата Josifoskii
  • Време на започнување Време на започнување
Тој телевизор ти е веке во една класа над Quart,Fuego и остали срања.Лично искуство ти кажувам супер е.Сега ги прави БЕКО Турција ама сепак телевизорот 4324 носи панел од Самсунг и има и гаранција 2 години додека кинезиве имат по 1.Исто така ги чита и МКВ од УСБ.Мој предлог е да си го купиш и ич да не му ја мислиш.

Тој телевизор ти е веке во една класа над Quart,Fuego и остали срања.Лично искуство ти кажувам супер е.Сега ги прави БЕКО Турција ама сепак телевизорот 4324 носи панел од Самсунг и има и гаранција 2 години додека кинезиве имат по 1.Исто така ги чита и МКВ од УСБ.Мој предлог е да си го купиш и ич да не му ја мислиш.
го купив веќе само имам проблем кога пуштам филм никако да го средам преводот ми показува некои хиероглифи, додека на лаптопот е ок

го купив веќе само имам проблем кога пуштам филм никако да го средам преводот ми показува некои хиероглифи, додека на лаптопот е ок
АКо ти е кирилица и така ти покажува ондак не ти подржува.

едно тазе прашање: какви се денешниве quart tv-a?? квалитетни се или не? пошо се ептен ефтини

Здраво. Колкава цена се отприлика далечинските управувачи за кварт телевизориве? ОД ништо се расипа далечинското, почна да не фаќа помалце, и после се расипа, сменавме батерии ама ништо. Инаку незнам што модел на телевизорот е(на кутијата пиши лп32, али да гугламе никогаш нема да го најдиме :( ) земен од амц и има гаранција.

Здраво сакам да ве прашам во врска со quart телевизорве го земав вчера и сеа за сеа сум задоволен само незнам како да наместам превод на филм од усб го местам филмот да има исто име со преводот ама небива. На пример 1234 за филм и 1234.srt за превод.

Здраво сакам да ве прашам во врска со quart телевизорве го земав вчера и сеа за сеа сум задоволен само незнам како да наместам превод на филм од усб го местам филмот да има исто име со преводот ама небива. На пример 1234 за филм и 1234.srt за превод.
Во ист фолдер треба да тие, или веќе ти е? НА пример тебе филмот ти е во /films/1234 а преводот ти е во /films/subtitles/1234.srt нема да работи мора да биде на исто место со 1234 филмот :D

Дали некој го има земено овој,да кажи позитивни/негативни критики?
10560424_850682848311359_5820581078466859645_o.jpg

Јас имам позитивно искуство од овие телевизори и ги препорачувам.искрено кога го купував во АМЦ тргнав по Филипсот,ама вработените ми се другари и ме разубедија дека внатре е истата машина,нема никаква разлика освен цената.

дали е така-незнам,ама сум задоволен,пошто сум го споредувал и со други телевизори и сликата е супер(на Макс ТВ)

Кој модел од следниве би го одбрале и зошто?

Кој модел од следниве би го одбрале и зошто?

секогаш би одел на vivax затоа што се познат хрватски бренд и колку толку гледаат нешто квалитетно да стават во уредите што ги продаваат, плус и може некој тест за нив да се најде, а има подршка со софтвер и останато
овие фуего мислам дека се бренд на нептун, што има внатре кој ги праве никој не знае
ариели исто така за мене непознати

а за 10к 40 инчи фулл хд тоа е премија, многу паднале цените на телевизорите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom