Знам дека прашањето не е за овде ама ако може мислење за овој http://www.neptun.mk/index.php?route=product/product&path=1_174_173&product_id=207715
го купив веќе само имам проблем кога пуштам филм никако да го средам преводот ми показува некои хиероглифи, додека на лаптопот е окТој телевизор ти е веке во една класа над Quart,Fuego и остали срања.Лично искуство ти кажувам супер е.Сега ги прави БЕКО Турција ама сепак телевизорот 4324 носи панел од Самсунг и има и гаранција 2 години додека кинезиве имат по 1.Исто така ги чита и МКВ од УСБ.Мој предлог е да си го купиш и ич да не му ја мислиш.
АКо ти е кирилица и така ти покажува ондак не ти подржува.го купив веќе само имам проблем кога пуштам филм никако да го средам преводот ми показува некои хиероглифи, додека на лаптопот е ок
ни латиница не сакаАКо ти е кирилица и така ти покажува ондак не ти подржува.
МОра да сака ,прочепкај подобро или прашај во темата за телевизори ,гарант има некој ваков твни латиница не сака
Во ист фолдер треба да тие, или веќе ти е? НА пример тебе филмот ти е во /films/1234 а преводот ти е во /films/subtitles/1234.srt нема да работи мора да биде на исто место со 1234 филмотЗдраво сакам да ве прашам во врска со quart телевизорве го земав вчера и сеа за сеа сум задоволен само незнам како да наместам превод на филм од усб го местам филмот да има исто име со преводот ама небива. На пример 1234 за филм и 1234.srt за превод.
Бегајте од вакви ѓубриња.Ни С од смарт не е.Кочи како лудоДали некој го има земено овој,да кажи позитивни/негативни критики?
![]()
секогаш би одел на vivax затоа што се познат хрватски бренд и колку толку гледаат нешто квалитетно да стават во уредите што ги продаваат, плус и може некој тест за нив да се најде, а има подршка со софтвер и останатоКој модел од следниве би го одбрале и зошто?
![]()
![]()
Техномаркет - VIVAX IMAGO LED TV-40LE112T2S2
Техномаркет ТВ/ АУДИО/ ВИДЕО ТЕЛЕВИЗОРИ ЛЕД ТВ 19“- 43“ ЛЕД ТЕЛЕВИЗОРИ VIVAX IMAGO LED TV-40LE112T2S2tehnomarket.com.mk
![]()
Anhoch PC Market Online - TV Vivax 40LE112T2S2 40" LED Full HD Ready HDMIx3/USB/DVB-T2/C/T2 Tuner
Anhoch PC Market Online е најголемата IT интернет продавница во Македонија, која обезбедува системи и компоненти со врвен квалитетwww.anhoch.com
![]()
Нептун - Детали на производ
www.neptun.mk