Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чекај лепи, ќе дојдете и вие на ред, првин со овие да средимеАјде закажувајте следната недела четврток или петок.
Абе еднаш се собраа нели од Ман Утд фан клуб изиграа во балон, еве @Бавча играше го решиле, го пратиле у пензијаПосле тоа и јас и @The Edge^ ќе ви напрајме една Ливерпул - Јунајтед. Ние 2цата, @LordDisick (кој не е веќе активен) a на другите 3ца јас ќе им напраам профил не се секирајте.
![]()
Богами као што се почна со весников.. таман би дошло.![]()
Тоа е таа ситуација!
0:47 е дискутабилната ситуација
0:47 е дискутабилната ситуација
После тоа и јас и @The Edge^ ќе ви напрајме една Ливерпул - Јунајтед. Ние 2цата, @LordDisick (кој не е веќе активен) a на другите 3ца јас ќе им напраам профил не се секирајте.
![]()
Абе ти не беше од печурките? Шала на страна, ако си спремен и ти си од наша, само да знаеш оти ни не сме некои фудбалерчиња..@ManUtdChampions
А мене не ме зимате бе педери?Океј бе,а од старт имавте гарантирани 3 гола.[DOUBLEPOST=1392933896][/DOUBLEPOST]
Тоа е таа ситуација!
Офсајд.
Ти ако можеш да дојдеш до ск прајме место обавезно, ама вака ќе ги тепаме ебаго.
Значи вака сме, јас, ти, @NomoregameS , @The Edge^ , треба да го прашам и овој што не е активен веќе, ваљда ќе дое.. Прилепчанецов, ако може да дое и таман со голман, имаме екипа (со се измена + xD).нема потреба од праење профили бе
еве и ја +1 ќе играм таман почнувам да набивам кондиција
уште 3ца да се најдат.. и строго еден голман![]()
Абе ти не беше од печурките? Шала на страна, ако си спремен и ти си од наша, само да знаеш оти ни не сме некои фудбалерчиња..
Ти ако можеш да дојдеш до ск прајме место обавезно, ама вака ќе ги тепаме ебаго.
Иначе да напоменам, ваљда не се некои професионалци овие од Ливерпул, оти јас 86 кила сум станат, не знам дали ќе ми држи гзот салам да трчам, а и малце фатен сум во нозете. А @RickyLFC9 ?И ќе ја замолам камерманката да ме избегнува.
[DOUBLEPOST=1392934485][/DOUBLEPOST]
Значи вака сме, јас, ти, @NomoregameS , @The Edge^ , треба да го прашам и овој што не е активен веќе, ваљда ќе дое.. Прилепчанецов, ако може да дое и таман со голман, имаме екипа (со се измена + xD).![]()