Македонски звучи подобро

• Креатор на темата Креатор на темата Forrest Gump
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
1. Купив се - една од најдобрите на Ѓоко д Фиш
2. Разловци, зошто Името твое никогаш не ја можев. Насловот ме асоцира на псовката: Мамето твое! :pos:
3. Кој да ти каже, од времето кога Каролинка беше чупе.
4. Води ме, иако оваа еднаш беше во дуел, и помина. Скајчо ги утнал малце. Едната песна е Води ме, а другата е Води ме 2. Тој и во двата дуела ја има ставено истата.

2. Името твое
3. О шери, мон шери
4
. Е дуелов, не знам што да кажам. Ми се допаѓа и другата, али Води ме ми е супер песна.

Е сега, да ми каже некој дали почна кругот кога веќе гласаме за оние песни што го поминаа првиот круг, зошто Води ме веќе ја имаше за гласање.

Е сега, да ми каже некој дали почна кругот кога веќе гласаме за оние песни што го поминаа првиот круг, зошто Води ме веќе ја имаше за гласање.
На Изохронија албумот на String Forces има две песни Води ме. Оваа е другата, не е истата со претходната. Скај ќе среди набрзо, се надевам.

1.
2.

Епа ајде @.Sky. , смени ја песната да не се бунат луѓето вака. :)

И во случајов, си го менувам гласот и во четвртиот дуел гласам за Слуга и цар.

Не не, мислам дека грешката не е во овој дуел, туку во тој кој веќе помина. Овде мислам дека треба да си е Води ме 1.

Не не, мислам дека грешката не е во овој дуел, туку во тој кој веќе помина. Овде мислам дека треба да си е Води ме 1.

Ох леле, збрки ... Тогаш не го менувам гласот. :D

Се извинувам, но во документот стоеше тоа име и јас го ставив бидејќи секако и брзо ги ставав песни се брзав не ни заприметив.

Се извинувам, но во документот стоеше тоа име и јас го ставив бидејќи секако и брзо ги ставав песни се брзав не ни заприметив.
Скај, немаш грешка сега, добро си е. Грешката е во претходниот дуел. Тој треба да се повтори. ;)

1. /
2. Chromatic Point
3. /
4. String Forces

@.Sky. ај уште еднаш преброј ги гласовите од претходниот дуел.

1. /
2. Chromatic Point
3. /
4. String Forces

@.Sky. ај уште еднаш преброј ги гласовите од претходниот дуел.
Има некој утнато глас?[DOUBLEPOST=1392936815][/DOUBLEPOST]
Скај, немаш грешка сега, добро си е. Грешката е во претходниот дуел. Тој треба да се повтори. ;)
Што е со предходниот?

Има некој утнато глас?[DOUBLEPOST=1392936815][/DOUBLEPOST]
Што е со предходниот?
Види го дуелот со број 157. „Води ме 2“ против „На крајот од денот“. Таму наместо „Води ме 2“ беше ставена „Води ме 1“. Во овој дуел е се во ред, тука треба да си стои како што си е - „Води ме 1“. А дуелот со број 157 треба да се повтори ако сакате се да биде регуларно. Ама како сакате. Секако - вие одлучувате. ;)

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom