Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
А, и да ви кажам дека им упатив еден срдечен поздрав од профилот на жена ми. Ќе ви кажам ко ќе ја банираат. :pos:[DOUBLEPOST=1392745517][/DOUBLEPOST]
Тоа заборавив. Ајде веднаш ќе ги ставам.
Или таа тебе ко ќе те банира. :D

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
А, и да ви кажам дека им упатив еден срдечен поздрав од профилот на жена ми. Ќе ви кажам ко ќе ја банираат. :pos:[DOUBLEPOST=1392745517][/DOUBLEPOST]
Тоа заборавив. Ајде веднаш ќе ги ставам.
внимание не ти обраќаат

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.983
Поени од реакции
37.261
Последно уредено:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Ликовите на Пиксар како дел од филмовите номинирани за Оскар:

\
Утре ќе го даваат на кино овде па се мислам дали да одам, затоа.
Каде ќе го даваат ?

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Ке се прави ребут на Фантастик4 ,ги објавиле кој ке бидат
After a final rewrite to the script and a long casting process, Fox looks to have assembled the team for its “Fantastic Four” reboot.

Miles Teller, Kate Mara and Jamie Bell will join Michael B. Jordan in the latest installment in the comicbook franchise.

Mara recently closed a deal to play play Sue Storm/The Invisible Woman. While no offer is out yet, Bell is expected to be tapped to play Ben Grimm/The Thing. Teller has an offer to play Reid Richards/Mr. Fantastic, but deal points are a little further away from being completed.

Teller and Mara have been on Fox’s radar since they were expected to test in November — events that were pushed when Simon Kinberg came on for the last polish on the script.

Bell came into the mix after Fox resumed screen tests.

Jordan has been attached for some time to play Johnny Storm/The Human Torch.
[DOUBLEPOST=1392910522][/DOUBLEPOST]ин адер њузз Nymphomaniac за една недела ке го има на интернет

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Еве ви ги комплетните резултати од Кајгана оскарите: http://forum.kajgana.com/threads/86ти-американски-филмски-награди-Оскари-2013.71498/page-11#post-6441053[DOUBLEPOST=1392747867][/DOUBLEPOST]Ми го избришале поздравот на Фемина, педерки. :pos:

Сега и упатив срдечен поздрав по приватна порака на арамијката. :vozbud:
Де де, ти па што се потресе толку ако ти ја ископирале идејата, па уште им претиш и им оставаш навредливи коментари. Па треба да ти импонира што некој мислел дека идејата е одлична, па ја искористил. Не дека имаш авторско право...Може и ти од некаде си ја ископирал или си се инспирирал...Згора на тоа на сите форуми горе доле се повторуваат теми. Тоа е сосема нормално.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.983
Поени од реакции
37.261
Де де, ти па што се потресе толку ако ти ја ископирале идејата, па уште им претиш и им оставаш навредливи коментари. Па треба да ти екој мислел дека иејата е одлична, па ја искористил. Не дека имаш авторско право...Може и ти од некаде си ја ископирал или си се инспирирал...Згора на тоа на сите форуми горе доле се повторуваат теми. Тоа е сосема нормално.
Дефинирај: "претиш"! Ако мислеше на "закануваш, кажи ми, те молам каде виде дека им се заканувам? И кажи ми: од кај виде дека сум се потресол, или пак дека сум навредил некого? Ако мислиш на тоа што ги нареков арамии - тоа и се: тие не ја украдоа идејата, туку направија копи-пејст на цела тема. Не виде дека анкетата им е идентична со нашата? Ако "арамии" според тебе е навредливо, кажи ми како се викаат оние кои позајмуваат без прашање на твојот јазик?

Моето таканаречено "потресување" (според тебе) всушност е чист воајеризам и фаќање сеир. Таков сум јас, сеирџија. Таков ме мајка родила. :D

А што па ти се загрижи за моите постапки? Да не си Феминка? :lol:[DOUBLEPOST=1392913471][/DOUBLEPOST]А, да - и јас ја украдов идејата. Од wot. Он од кај ја украл, нека каже сам, јас не знам тоа. Ама јас сум барем креативен арамија, па и смислив убав наслов, и сам си ја направив анкетата. :P

Последно уредено:
Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Дефинирај: "претиш"! Ако мислеше на "закануваш, кажи ми, те молам каде виде дека им се заканувам? И кажи ми: од кај виде дека сум се потресол, или пак дека сум навредил некого? Ако мислиш на тоа што ги нареков арамии - тоа и се: тие не ја украдоа идејата, туку направија копи-пејст на цела тема. Не виде дека анкетата им е идентична со нашата? Ако "арамии" според тебе е навредливо, кажи ми како се викаат оние кои позајмуваат без прашање на твојот јазик?

Моето таканаречено "потресување" (според тебе) всушност е чист воајеризам и фаќање сеир. Таков сум јас, сеирџија. Таков ме мајка родила. :D

А што па ти се загрижи за моите постапки? Да не си Феминка? :lol:[DOUBLEPOST=1392913471][/DOUBLEPOST]А, да - и јас ја украдов идејата. Од wot. Он од кај ја украл, нека каже сам, јас не знам тоа. Ама јас сум барем креативен арамија, па и смислив убав наслов, и сам си ја направив анкетата. :P
Воопшто не се загрижив, ама кога веќе неколку пати се наврати на случајот и кога спомна дека си отишол до таму да им пишеш од туѓ профил ми изгледаше како да не ти е сеедно. Ако погрешно сум те протолкувала, се извинувам. И бидејќи не сакам да ја кварам убавава ни тема повеќе нема да коментирам.
п.с не сум Феминка.;)

Kajgana Shop

На врв Bottom