Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Даниел не се појави пред новинарите кои му ја дадоа најголемата поддршка
Толку од скромноста и приземноста, а? Или да почекаме да го чуеме алибито?
Даниел не се појави пред новинарите кои му ја дадоа најголемата поддршка
Толку од скромноста и приземноста, а? Или да почекаме да го чуеме алибито?
E него кога ќе го видам ми се гади .Кога го видов Александар Блажевски на сликата се ми стана јасно...
напушен скакулец на батерии
Ок. Фала што ни кажа. На темава ни фалеше ваков експерт, дефинитивно. Добро е што ни кажа, да си знаеме што не чека.Тој Кајмаковски ќе се заборави за многу кратко време. Само фама се дига безботреба.
Онака напишав. Не ги ни листав преходните страници.Ок. Фала што ни кажа. На темава ни фалеше ваков експерт, дефинитивно. Добро е што ни кажа, да си знаеме што не чека.
Навистина не отишол на прес конференцијата. Јас тој линк го постирав зошто прво тој го најдов. Сега се правдаат од МБК продукцијата (продукцијата која ја имала лиценцата за X Factor) дека Даниел бил ослободен од обврските во Белград само за да присуствува на манифестацијата „Златна бубамара на популарноста“, и дека не знаел за прес конференцијата (не бил информиран). Сега новинарите со еден куп нови глупави „вести“ дека „Даниел бил затворен во соба и плачел“.Извор vistina.mk.
Многу кредибилен извор, нема што.
А да почекаме да ја чуеме и другата страна или одма сме спремни да плукаме нешто што го напишал некој треторазреден портал?
Новинарите не му даваа поддршка, новинарите пишуваа само за да си пополнат вести и да добијат лајкови на порталите, така што нека не глумат светци.
Башка што не ни знаеме што се случило.
Навистина не отишол на прес конференцијата. Јас тој линк го постирав зошто прво тој го најдов. Сега се правдаат од МБК продукцијата (продукцијата која ја имала лиценцата за X Factor) дека Даниел бил ослободен од обврските во Белград само за да присуствува на манифестацијата „Златна бубамара на популарноста“, и дека не знаел за прес конференцијата (не бил информиран). Сега новинарите со еден куп нови глупави „вести“ дека „Даниел бил затворен во соба и плачел“.
Малку ми е чудно сето ова, зошто од продукцијата велат дека концертот на 14ти март и прес-конференцијата која се одржала утрово биле приватен проект на Кики Лесендриќ. Ако е така, и Даниел допатувал заедно со Кики и Тамара Милановиќ од Белград, како е можно да не му кажале дека треба да присуствува на прес конференција? Знам дека новинарите прават каша попара од вестите и дека се е на основа: „Рекла-кажала муабети“, ама дека не се појавил - не се појавил, тоа е факт!
Имаше уште еден случај каде Даниел бил најавен дека треба да настапи заедно со Жељко Јоксимовиќ на концерт во Нови Сад (ако не се лажам), а тој не се појавил на концертот без никаква најава. Се сеќавам дека Жељко му замери за ова на еден од live настапите.