Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Во Нови Сад не се појави затоа што беше настинат/болен и нормално дека нема да се појави. И тој и Илма и Харис не се појавија тогаш затоа што тројцата не се појавиле.
Не велам јас дека се појавил, ама да почекаме да ги чуеме и двете страни. Не мора одма со напади дека е дигнат или слично. За човек да пресуди дали некој е дигнат треба лично да стапи у контакт со човекот па да може да каже така и пак е тоа субјективна перцепција.
Луѓето секогаш се приклонуваат кон она што сакаат да го чујат. Додека не чујам две страни, не донесувам суд. Без разлика на тоа дали мене лично ми се допаѓа личноста или не.
Нели мислиш дека истото важи и за спротивниот случај? :P „За човек да пресуди дали некој е СКРОМЕН треба лично да стапи во контакт со човекот па да може да каже така и пак е тоа субјективна перцепција.“ Just sayin'. :cool:

Нели мислиш дека истото важи и за спротивниот случај? :P „За човек да пресуди дали некој е СКРОМЕН треба лично да стапи во контакт со човекот па да може да каже така и пак е тоа субјективна перцепција.“ Just sayin'. :cool:
Точно!
Мене Даниел лично ми се допаѓа (покрај пеењето) и заради енергијата. Мил ми е човекот едноставно. Тоа е субјективно. :)
Каков е по карактер не можам да знам, само да претпоставам. Можеби ако се запознаам со него ќе се разочарам, можеби ќе ми се потврди доброто мислење, но јас сум човек кој секогаш се надева на најдоброто и не тргнувам од негативна точка кога станува збор за луѓето. Претпоставувам дека се добри, а нивно е да го потврдат или негираат во зависност од однесувањето. Ова и општо за животот важи. Таков човек сум. Човекот е добар, се додека не се докаже спротивното. :)

Точно!
Мене Даниел лично ми се допаѓа (покрај пеењето) и заради енергијата. Мил ми е човекот едноставно. Тоа е субјективно. :)
Каков е по карактер не можам да знам, само да претпоставам. Можеби ако се запознаам со него ќе се разочарам, можеби ќе ми се потврди доброто мислење, но јас сум човек кој секогаш се надева на најдоброто и не тргнувам од негативна точка кога станува збор за луѓето. Претпоставувам дека се добри, а нивно е да го потврдат или негираат во зависност од однесувањето. Ова и општо за животот важи. Таков човек сум. Човекот е добар, додека не докаже спротивното. :)
Потполно се сложувам со мислењево твое .

Точно!
Каков е по карактер не можам да знам, само да претпоставам. Можеби ако се запознаам со него ќе се разочарам, можеби ќе ми се потврди доброто мислење, но јас сум човек кој секогаш се надева на најдоброто и не тргнувам од негативна точка кога станува збор за луѓето. Претпоставувам дека се добри, а нивно е да го потврдат или негираат во зависност од однесувањето. Ова и општо за животот важи. Таков човек сум. Човекот е добар, додека не докаже спротивното. :)
Не го кажав тоа заради тебе и твоето мислење, туку заради многумината кои „СКРОМНОСТА“ на Кајмакоски ја прифатија како аксиома, како некој научно-потврден факт кој не може да биде негиран, или како мит што не може да биде busted...

BTW, ако бил болен и не можел да отиде на концертот во Нови Сад, што не се јавил да каже? Ова ме потсетува на однесувањето на „ѕвезди“ од типот на Тамара Тодевска и нејзината сестричка од Белград. Sorry, ама мојот впечаток е таков.[DOUBLEPOST=1392907123][/DOUBLEPOST]Еве ја и другата страна: http://republika.mk/?p=205903

А како Тамара Милановиќ, која исто така е ексклузивка на МБК, смеела да се појави, на тоа не одговараат.

Последно уредено:
Ќе видиме што ќе каже во вторник на лајвот Кајмакоски , сигурно ќе го спомнат и ова .
Велков ако не го праша околу ова нема кој .

Не го кажав тоа заради тебе и твоето мислење, туку заради многумината кои „СКРОМНОСТА“ на Кајмакоски ја прифатија како аксиома, како некој научно-потврден факт кој не може да биде негиран, или како мит што не може да биде busted...

BTW, ако бил болен и не можел да отиде на концертот во Нови Сад, што не се јавил да каже? Ова ме потсетува на однесувањето на „ѕвезди“ од типот на Тамара Тодевска и нејзината сестричка од Белград. Sorry, ама мојот впечаток е таков.[DOUBLEPOST=1392907123][/DOUBLEPOST]Еве ја и другата страна: http://republika.mk/?p=205903

А како Тамара Милановиќ, која исто така е ексклузивка на МБК, смеела да се појави, на тоа не одговараат.

Ништо не е научно потврден факт, особено кога се луѓето во прашање. Се е субјективно. Но, јас НЕ верувам во медиуми, особено не наши. :)
А за Нови Сад, тоа продукцијата си ги праќа луѓето. Истиот муабет беше зошто и Илма и Харис не се појавиле, башка таа вечер сите судии беа намргудени и само даваа негативни критики, така да тој као “лут однос“ може да беше само колку за шоу. Не знаеме што се случувало и дали навистина Жељко знаел или не знаел. Пак ќе кажам истот беше и за Илма, Харис и Даниел. И во медиуми пишуваше дека се болни и имаше изјави од нив тројца, така да сигурно знаеле дека нема да настапат они тројца.

А и голема работа стварно што не се појавил на прес. Кики и План Б се организатори на концертот и логички е тие да го најават. Не е на Даниел само концертот па да ги извиси новинарите и да нема прес ради него. Има и други што ќе настапат, што не дојдоја покрај Кики и Тамара и тие?? Како да излезе сега наслов Доктори, Маид не сакаат да држат прес во Македонија...Нашиве “новинари“ од Курир, Вистина и компанија едни професионалци што се, пак тие го подржувале...Кај беа тие новинари да го воочат талентот и да полнат статии со него кога настапуваше во Охрид, во шоуто во Бугарија, во шоуто во Австрија?? Дај не зезајте ве молам, пак толку од скромноста, Даниел како да им се испонаша или намерно ги игнорира.

Некои се вадат сега на скромноста, демек тој бил најголем адут на Даниел досега, демек фан базата ај стекна на скромност само. Зошто вокални способности, харизма и слични карактеристики за еден артист не се важни и пусто само ради скромноста ја стекна славата.

Да не набројувам артисти од нашава естрада, од балканска естрада, од светска естрада кои се филмаат до даска и 100% од нивна фан база овде во Македонија, на форумов, од тие новинари кои што прават филмови сега не им е важно какви испади правеле, дали се појавиле или не на прес или слично, ама секогаш само за нашиве за вакви ситници нашиве новинарчиња се спремни да прават “скандал“...скандал еј:pos:

edit:
Заборавив да напоменам дека ова се сајтовите каде што пишуваа за тоа како наводно Даниел “изјавил“ дека во Македонија не го подржале, а потоа јавно го демантира тоа и План Б е под палка на ЈЈ...

Последно уредено:
Кај нас викаат од врвца, фртома се прави...така и ова. Аматеризмот на порталите, на медиумите доаѓа на уште поизразено ниво, жалосно сепак.

И со мајките на новинариве требало да се види али не дошол..:unsure:

Негде на Фејсбук прочитав дека Харис викал дека Македонките лудувале по него :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom