LaChupacabraLoca
jedi master
- Член од
- 13 октомври 2011
- Мислења
- 3.531
- Поени од реакции
- 5.063
Гласам за јазик.
Интересно е да лижеш.
И доста пале.
Интересно е да лижеш.
И доста пале.
Што знаеш бе ти, стар еден!ја една, али од муабети знам дека ги има многу за жал. стегнати се во душата, пуста конзервативност. и оние кои као АЈ, тоа го прават со сила и се гледа дека не ја бива. не дај боже па да и спомнеш она орал, аууу, ко да си направил убиство. или не дај боже па да побараш да голтне. леле леле, во лудница одма ќе те прати. а пак ако си некој кој сака и kinky, хахахахаха, мислам дека ќе си умре невин
nemat probano i ne znat kakvo e custvotoне може да се каже дека некој е ненормален и има психичка блокада, само затоа што размислува поинаку од другите
Николина, а побогу, зошто не би сакала ниту едно? Не сакаш да ти биде експлозивно и максимално задоволството и уживањето во сексот, па и во предиграта како дел од самиот чин?а ако некоја не сака ниедно, тоа е ненормално?
sigurno ona nema probano pa zaradi toa ne saka, da se pravi toa e kako da si vo rajot se custvuvas poubavo nesto nema( lizenje i prsti)Николина, а побогу, зошто не би сакала ниту едно? Не сакаш да ти биде експлозивно и максимално задоволството и уживањето во сексот, па и во предиграта како дел од самиот чин?
Не те осудувам, не велам дека е ненормално ако неќеш, само ме интересира зошто не би сакала тоа да го доживееш. Нечиј јазик или прсти да те возбудат за поголемо задоволство. Си пробала некогаш, не ти се допаднало, па заради тоа не сакаш ниту едно од овие две работи?
My kind of gal!Па уште и за коса има да го држам, да го контролирам, во случај да помисли да крене глава кога нема да смее.
стар? од кај знаеш дека сум стар? ја мислев дека со 22 си младШто знаеш бе ти, стар еден!
Немаш 22. Во твоите постови гледам мудрост, која на 22 не можеш да ја постигнеш.стар? од кај знаеш дека сум стар? ја мислев дека со 22 си млад
не сум пробала ни сакам да пробам, имам некоја одбивност спрема тоа, едноставно уживам на друг начин и немам потреба од такво нешто.Николина, а побогу, зошто не би сакала ниту едно? Не сакаш да ти биде експлозивно и максимално задоволството и уживањето во сексот, па и во предиграта како дел од самиот чин?
Не те осудувам, не велам дека е ненормално ако неќеш, само ме интересира зошто не би сакала тоа да го доживееш. Нечиј јазик или прсти да те возбудат за поголемо задоволство. Си пробала некогаш, не ти се допаднало, па заради тоа не сакаш ниту едно од овие две работи?
Е пробај де еднаш, не ке умриш.не сум пробала ни сакам да пробам, имам некоја одбивност спрема тоа, едноставно уживам на друг начин и немам потреба од такво нешто.
ме фати, ........ 24,Немаш 22. Во твоите постови гледам мудрост, која на 22 не можеш да ја постигнеш.
Ок поштено. Фала на одговор. Само не си свесна што и колку пропушташ.не сум пробала ни сакам да пробам, имам некоја одбивност спрема тоа, едноставно уживам на друг начин и немам потреба од такво нешто.