Предигра - прст или јазик?

• Креатор на темата Креатор на темата FARANG
  • Време на започнување Време на започнување
Во периодите кога не сум импотентен - прст повеќе од јазиче, а тука некаде се процентуално ама прст (или неколку) проследено со вакуумско лапање прајслес.[DOUBLEPOST=1392828301][/DOUBLEPOST]
не може да се каже дека некој е ненормален и има психичка блокада, само затоа што размислува поинаку од другите:pipi:

Ако има психичка блокада не мора да значи дека е ненормално, а стануива збор за блокада дефинитивно, Не се замарај, сите сме блокирани за различни нешта во дадени моменти.

ne razmisluva poinaku tuku ima strav/sram od nesto a toa e blokada..... glupost nevidena

Ако нема блокади (срам, страв), нема да биди сексот интересен, посебно во моментите кога истите ќе почнат да попуштаат колку -толку :cool:

Сеа на темава има 2 прста да се отворам.:D
Комбинација од двете ми е екстра, ама ако треба да одберам само едно победуе јазиче, шмуц-шмуц:pipi:

zena ako si maz samo na eden nacin se zadovoluva
so toa i te saka taa se drugo da se utepas ne vlijae kaj nea vo taja mera kako ona prvotot
Ептен глупо гледаш на работиве....

Он топик: Абе златна комбинација од двете да се здиви дотичната па да го видиш рајот после :D

Плус со брадичето твое што би рекла Алачки мх мх мх мх... има да шприца малата како пожарникар.
This!!!

Ако морам да бирам едно, тогаш дефинитивно лижење. Па и ако има брада од 3-4 дена пуштено :vozbud::vozbud::vozbud:Има да го заглавам таму доле меѓу нозе. Нема да може да крене глава уопште. Па уште и за коса има да го држам, да го контролирам, во случај да помисли да крене глава кога нема да смее. ;)

@kooperativa можно ли е ова да е честа појава на овие простори? Само една или си имал повеќе такви случаеви? Друг некој?
ја една, али од муабети знам дека ги има многу за жал. стегнати се во душата, пуста конзервативност. и оние кои као АЈ, тоа го прават со сила и се гледа дека не ја бива. не дај боже па да и спомнеш она орал, аууу, ко да си направил убиство. или не дај боже па да побараш да голтне. леле леле, во лудница одма ќе те прати. а пак ако си некој кој сака и kinky, хахахахаха, мислам дека ќе си умре невин :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom