UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Доволно е Тарабт да игра по десно крило да направи добар дриблинг и глупиот Инсуа да го фаулира во шеснајстерец.:cautious: Милсам дека Милан нема буквално никакви шанси да пробие одбрана, најпаметно ќе им биде уште од почеток да испробаат со шутеви од далечина. На Бало и Миранда му е доволен а Тарабт може и Марио да го чува. Очекувам да играат на пресинг а од тука да доаѓаат и контрите на Атлетико па таму да бараат можност за гол.

Арсенал 0:2 Баерн(y)

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Арогантни,го потценуваат Арсенал.

Анализа од британската Sky:

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.860
Поени од реакции
10.705
Англичаните освен што навиваат за своите навиваат и против Германците,тоа е познато. Манчестер и Ливерпул се ќе изгушкаат само Германска екипа да не победи. До тамо им оди ривалството.
Не сите, јас ќе си бидам за Баерн, како и обично, додека не влезе Ливерпул. :pipi:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.141
Интересното е што и лани играле на 19.02. xD[DOUBLEPOST=1392830957][/DOUBLEPOST]
Не сите, јас ќе си бидам за Баерн, како и обично, додека не влезе Ливерпул. :pipi:
Ова би требало да е за тие во Англија, нас тука не боли газот за Германија. :D

R

Rigel Kent

Гостин
Сепак не очекуваат неизвесни дуели според мене , сите играат внимателнo во првите натпревари.

Последно уредено од модератор:

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Се знае ли кој сигурно нема да се во состав кај Арсенал и Баерн?
Мислам дека Рибери кај едниве, а Волкот, Артета и Рамзи кај другите. Кој знае за сигурно нека пише. Фала.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Вечерва нема да биде лесно за Баерн, но сепак очекувам дека натпреварот ќе заврши со поволен резултат за нив, значи и реми е поволен резултат за нив, знаејќи дека реваншот го играат дома.
Арсенал ако прими прв гол тогаш толку беше од нив во ЛШ, иначе ако дадат први гол тогаш ќе биде жустро.

За натпреварот Милан-Атлетико исто така тешко е да се предвиди нешто, иако сите мислат дека шпанците ќе напаѓаат и ќе ги победат Милан лесно, јас мислам дека се лажат. Типувам на реми без голови или пак минимална победа за било кој тим.

Ај пошто почнавте со сликите :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom