Броеше дали имаат или немаа фанови Баерн ?
Сакаш да речеш дека после триплето излегоа фановите на Баерн ?

Си ги рачунавме ние во наш фан клуб,минатата година беа 22,сега уште тројца излегоа.Ако не пишуваат не значи дека ги нема.Подобро да не пишуваат отколку да излагаат како Бетмен Влакнестиот по твитер-фб и неколку во вашиот фан клуб од време на време и да пишат "ногу јако играше Меси,виска Барса,виска Каталуња" и го нема три месеци.Ги читам повеќето фан клубови и највеќе падобранци има баш во Барса фан клубот.Што е причината не знам.
Џабе квантитет,ако нема квалитет. Валенсија двајца поинтересно е.Само овај Атсо ни го има фрлено пикот лошо.
Како викаат овие реаловците,Реал има 9 путас маљас,најаки сме.Ако е така Баерн 5>Барса 4.
А и тоа дека Барса била нон стоп при завршницата е најголема глупост и нема што тука да се радуваш.Па Јувентус ако е така едни од најуспешните ќе бидат во историјата.Еден куп финалиња изгубиле,а само една титула освоиле или така нешто.Баерн 5со5 се.Џабе стигаш финале ако не тепаш.
Единствено не ми беше криво само против Интер.Тогаш како стигнаа финале господ знае.Каква мизерија беше Баерн тоа време,ама чика Робен ги редеше све по ред.
Дали има еден лани од Баерн фан клуб што рече дека ќе изгубиме против Барса ?
Против статистика и рекорди против не се оди,ама што знаеш.Муабетот ми е минатата сезона велевте 98.3% многу вие се дигате,ќе ве спушти овој оној,и лани Барса беше појака и на крај зедоа Баерн ЛШ .Штама беше .Честито-фала,честито-ок,честито-благодариме.

Повеќе ми беше незгодно што може да се случува тука ако тепаше дружината на Клоп.
Вечен оптимист што постови сакаш да пишува ? Абе јаки се,не се знае ?
Ги победуваме и тоа е тоа.
А што ќе се деси тоа е друго.
Победивте и се пласиравте 1/4 ама ова не ни беше нешто посебно.Сум рекол и признавам дека до моментов нема појака Барса од таа 2008-2011.Ова од 2011 натаму е боранија.Ама како што гледам ти си радосен очигледно и за ланското достигнување ,стигнавте полуфинале,сепак успех е тоа.Нема разлика што беше 0-7,нон стоп сте во завршницата.