UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.129
Поени од реакции
7.098
а не спомнуваш како пичките Сити со нивните магични над 100 гола цела сезона и со ултра офанзивна екипа која многу екипи можат да позавидат му се бранеа 90 минути на Барселона која е и тоа како ранлива во одбраната и не ни се обидоа да направат нешто туку само нафрлуваа преку Хесус Навас..јас сум бесен на Сити не на судијата..и на онај кромањонецот Пелегрини со Демикелис..какви морони бе еј..па Леванте повеќе отпор му дадоа на Барса и иизиграа 1000 пати подобро од овие мрсулите Сити
Добро тоа што играа ко умрени да и заслужи Барселона да тепа али ко секоја утакмица што ја имаат у ЛШ секад им помага судија и кога им треба и кога не им треба. Преку таквото више

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Да имаш фрлено купишта пари и втор штопер у екипа да ти е Демикелис јасно е каква е работата...

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Искрено очекуеше повише од Сити, али за Пелегрини до денеска верував дека е добар тренер од денеска за мене е просек и тоа само еден играч ке спомнам Демикелис, толку околу Сити, инаку Барселона ги надигра на секој можен план во второ полувреме инаку пенал немаше, мада имаше во претходната ситуација кога некој играше со рака од сити, така да можам да им честитам на фановите на Барселона 1/4 финале.

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Настрана ми помина нервозата дека 1X ја имав Сити и страшно се заебав..само сакав да му потенцирам на сите тука што ја потценуваа Барса пред дуелот дека лесно ќе примела голови и дека Сити ќе ги надиграле...

Како што напоменав Сити се пички и немаат искуство за вакви натпревари што денес се покажа..тоа не беше пенал ама не го занемарува фактот дека Барселона буквално ги прегази со игра Сити на нивни терен каде си играа како сакаат..а играчите на Сити му се фатија нозете на сите до еден....па вчера и споредби со Баерн имаше дека таа победа на Сити беше во машка и цврста игра:pos:...чекајте луѓе смирете се малце..

И утре Баерн ќе биди чиста двојка
Ај некој друг да е игра да разберам, ама ти ? Ебате фанот ебате :D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Добро тоа што играа ко умрени да и заслужи Барселона да тепа али ко секоја утакмица што ја имаат у ЛШ секад им помага судија и кога им треба и кога не им треба. Преку таквото више
брат нека се гонат Сити упичку матер..какви судии какви бакрачи гаље ми е за другите натпревари..едноставно денес Сити заслужи да изгубат и тоа 0-4 не 0-2 бидејќи малку му беше..па ти да имаш онаков тим и да се браниш дома на една ранлива Барса кои не се во најдобра форма..страмота е сами си се криви[DOUBLEPOST=1392761276][/DOUBLEPOST]
Ај некој друг да е игра да разберам, ама ти ? Ебате фанот ебате :D
Синка за Интер навивам се имаш збунато

B

Beck's

Гостин
Пелегрини разочара со неговата дефанзивна ‘тактика‘ знаејќи дека Барса е најранлива во дефанзива. Штетата ја направи токму тој а не Демикелис кој можеби погреши што го фаулираше Меси меѓутоа тоа е инстикт и тоа е тоа. Уште па кога го извади Коларов а го остави Клиши. Во ЛШ нема место за вакви грешки

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
брат нека се гонат Сити упичку матер..какви судии какви бакрачи гаље ми е за другите натпревари..едноставно денес Сити заслужи да изгубат и тоа 0-4 не 0-2 бидејќи малку му беше..па ти да имаш онаков тим и да се браниш дома на една ранлива Барса кои не се во најдобра форма..страмота е сами си се криви[DOUBLEPOST=1392761276][/DOUBLEPOST]
Синка за Интер навивам се имаш збунато
Не се имам збунето, те има секаде, ваљда си од оние накаде дува ветерот :D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не се имам збунето, те има секаде, ваљда си од оние накаде дува ветерот :D
ме има секаде оти играм вкладилница и ме интересира кој какви состави вади а не дека сакам да ме има

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.463
Поени од реакции
39.151
Демек пишав нешо што не е точно?

lel
А зошто избегнуваш да одговараш на прашањата што не ти одат у полза?

Чист пенал не беше досуден во прво полувреме , и чист гол поништен на Пике во второ. Ај сеа биди маж и признај колку пари имаше ставено на Сити? :D

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Koлку си само малоумен. А пеналот во прво и чист поништен гол на Пиќе?
Не ми е јасно само зашто сеуште се замарате со вакви малоумни коментари. Остајте ги нека си тераат.

Uefalona :pos:

Verdict

Galadriel
Член од
21 мај 2012
Мислења
2.197
Поени од реакции
2.114
Со Негредо и Џеко против Стоук...
Златен Агуеро колку му менува...

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Несуден пенал и поништен чист гол за Барселона.

Сити има повеќе пари и изгледа му даваат на Платини нешто.

Уефачестер Сити :icon_lol:

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Абе Сити против Баерн кога играа дома почнаа напаѓачки и си го изедоа поштено.Сега обратно играа,ама пак резултатот никаков.Го ставија Пелегрини во дилема што да прави нареден пат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom