НБА Сезона 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата grande-juve
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14?

• Бостон Селтикс

Гласови: 2 2,5%
  • Њујорк Никс

• Чикаго Булс

Гласови: 17 21,5%
  • Мајами Хит

Гласови: 17 21,5%
  • Сан Антонио Спарс

Гласови: 9 11,4%
  • Индијана Пејсерс

Гласови: 1 1,3%
  • Хјустон Рокетс

• Оклахома Сити Тандер

Гласови: 8 10,1%
  • Денвер Нагетс

• Лос Анџелес Клиперс

Гласови: 5 6,3%
  • Лос Анџелес Лејкерс

Гласови: 6 7,6%
  • Голденс Стејт Вориорс

Гласови: 0 0,0%
  • Бруклин Нетс

• Атланта Хоукс / Перо Антиќ

Гласови: 6 7,6%
  • Мемфис Гризлис

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Сега има реприза кој му се гледа

Направи два бунари и го освои натпреварувањето во тројки. :D
marcoair.gif

Значи јасно ми беше уште пред да почне, дека на крај ќе има коментари „слабо беше“ како и секоја година. Само еве објаснете вие што очекувате. Не беше интересно куцањето на МекЛемор? На Џорџ? Или треба Грифин да скокне преку хауба, за да биде добро. Другиве гледам исто не ви биле интересни. Еве кажете ми кога се случило некој да погоди од средина два пати по ред? Скилс челенџ исто го сменија малце и сега играат во парови, само за да не биде толку монотоно. За тројки исто сменија. Преголеми очекувања имате од една егзибиција, што нема некој огромен натпреварувачки дух.

Значи јасно ми беше уште пред да почне, дека на крај ќе има коментари „слабо беше“ како и секоја година. Само еве објаснете вие што очекувате. Не беше интересно куцањето на МекЛемор? На Џорџ? Или треба Грифин да скокне преку хауба, за да биде добро. Другиве гледам исто не ви биле интересни. Еве кажете ми кога се случило некој да погоди од средина два пати по ред? Скилс челенџ исто го сменија малце и сега играат во парови, само за да не биде толку монотоно. За тројки исто сменија. Преголеми очекувања имате од една егзибиција, што нема некој огромен натпреварувачки дух.

Друже форматот е смешен, не може у натпреварот во забивања да стават Eats vs West, и да тепа една Конференција само заради едно добро куцање, а другите пример потфрлиле. Се знае бре како иде натпреварот во забивање, секој поединечно куца и тоа е тоа, нема East, West дрн дрн.

Факт е дека Ол Старот секоја година станува се подосаден и подосаден.

Друже форматот е смешен, не може у натпреварот во забивања да стават Eats vs West, и да тепа една Конференција само заради едно добро куцање, а другите пример потфрлиле. Се знае бре како иде натпреварот во забивање, секој поединечно куца и тоа е тоа, нема East, West дрн дрн.

Факт е дека Ол Старот секоја година станува се подосаден и подосаден.

Го сменија East vs West бидејќи претходниот формат на забивањата комплетно загуби интерес, никој веќе не ги гледаше забивањата.

Инаку јас не знам што толку се замарате да гледате. Ќе си почнат утакмиците за некој дек ќе си гледаме квалитетна кошарка. All Star-от е најголема глупост во цела НБА, не личи на ништо и јас воопшто не се ни замарам да гледам. Отсекогаш било катастрофа не дека сега е нешто полошо од порано. Напротив, бидејќи и во НБА се свесни дека на никој не му е гајле, затоа и прават промени цело време за да пробаат да направат поголем интерес.

Единствено што беше забавно беше Шеклемор и Шекраменто со Шек царот. :cuc:

kako da ne.. to beshe naj cringeworthy.. mene dur me fati sram a se vide i shaq na facata imase 'where did my life go'

prvo neshto sho e losho za dunk contestot e formatot!.. vtoro e to sho koristat 'gimmicks' kako barnes vcera so 2k14 ( wtf ) ili mclemore

za zvezdi imase vcera.. george, wall i lillard se all stari.. griffin go nekite.. a durant i lebron i samite imat izjaveno deka nivnite kucanja ne se dunk contest materijal
--- надополнето: 16 февруари 2014 во 15:12 ---
да и ќе забораев кој кур во њу орлеанс 2 пати во рок од 6 години ол-стар.. на гробишта подобра атмосфера има[DOUBLEPOST=1392611114,1392559929][/DOUBLEPOST]добра утакмица, 4ица со над 30 поени.. интрото исто така беше одлично со фарел, бастам, снуп.. олд скул (y)

Последно уредено од модератор:
Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom