Избор на најубава пензионерка

• Креатор на темата Креатор на темата NikolaMKD91
  • Време на започнување Време на започнување
pacerthbt64u76iu67i67jrewe.jpg

:drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk:

Прилепчанката Паце е најубавата пенизонерка во Македонија!

Титулата "Хурем" ја доби 65-годишната Паце Милонас од Прилеп. ( види фотос )

Во Кавадарци вчера се избираше најубава пензионерка на територијата на нашата земја. Во конкуренција на неколку стотици пензионери, кои вчера го прославуваа празникот Свети Трифун, титулата "Хурем" ја доби 65-годишната Паце Милонас од Прилеп.
Како што јавува Дневник, победничката е пресреќна за наградата која е доказ дека жените се убави и во третата доба.
- Многу убаво се чувствувам. Ова ми е драга награда бидејќи докажува дека жените може да бидат убави и во третата доба. И досега сум добивала многу награди за различни работи, сум била избрана и за најдобра и највесела игроорка. Многу јадам зеленчук и овошје, не јадам многу месо, ги постам сите пости. Исто така, многу пешачам. Не е тајна дека користам и козметика, но сепак мислам дека природната убавина е најважна, можеби генот тука има најмногу направено – вели пензионерката за весникот.

Залудно е да им завидуваме на пензионерите,но тие се среќни генерации,а не како нас промашени.Истите они пред едно 40 години како младинци најдобро живееја во бившата наша,за времето на Маршалот.Но сега е едно друго време,они како седумдесет годишници се среќни бидејќи за нив се грижи Пастирот.

Залудно е да им завидуваме на пензионерите,но тие се среќни генерации,а не како нас промашени.Истите они пред едно 40 години како младинци најдобро живееја во бившата наша,за времето на Маршалот.Но сега е едно друго време,они како седумдесет годишници се среќни бидејќи за нив се грижи Пастирот.

Toa e дупла срека :( ...а ние двојна беда зашто сите млади до 35 год како деца или бебиња расападот на бившата наша највеке го осетивме и сите срања наваму сосе војната 2001 :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom