Избор на најубава пензионерка

• Креатор на темата Креатор на темата NikolaMKD91
  • Време на започнување Време на започнување
N

NikolaMKD91

Гостин
Денес во Кавадарци ќе се избира најубава пензионерка во Македонија на празникот на лозарите Св. Трипун , која ја организираат кавадеречките пензионери . Хурем пензионерка ќе се избира меѓу пензионерите што ќе дојдат од сите краишта на државата . :facepalm: Ќе се избира најсилна и најсексипилна пензионерка која најбрзо ќе успее ќе успее да ги скрши лозовите прачки под градите . Забава до солзи ветуваат пензионерите од највисокиот град во државата . :vozbud::vozbud::vozbud:

Не, не е текстот ЧДА . Туку е извадок од весник
fail-mk-mediumi-penzionerski_perverzii.png

Бонус: Бесплатен превоз за пензионерите и во недела :facepalm:

ПС Монти Пајтон одамна е надминат !

Не, не е текстот ЧДА .
fail-mk-mediumi-penzionerski_perverzii.png

Бонус: Бесплатен превоз за пензионерите и во недела :facepalm:

ПС Монти Пајтон одамна е надминат !

Хурем пензионерка велиш?

Сега Хурем (у серијата зборам, „победничката“ да ја видите сеа ќе паднете у несвест) е уствари 50+ годишна актерка ако не се лажам. Plot twist, има услови за организирање на нов избор кај што би се пријавувале госпожи. Never say never... :icon_lol:

Fuck-Yeah-meme.jpg

Ради сите дешавања у земјава ми доаѓа ритуално да се самозапалам на сред плоштад. :sick:

Земи си бројче и чекај на ред , не си единствен :sick:

А добитничката кај ќе оди на скијање?
-Хималаите?

Во бутел :pos: За победничката бесплатен погреб

На минатогодишната победничка не и беше доставена главната премија поради ребаланс на буџетот и во знак на револт беше објавена следнава фотографија.

fH3373-Granny-Middle-Finger.jpg

Ми се свиѓа потегот, нека се почувствуваат и пензионерките млади во духот и нека им се понуди забава

Ми се свиѓа потегот, нека се почувствуваат и пензионерките млади во духот и нека им се понуди забава
Pa soberi gi kaj tebe doma i mavajte se so cickite

Ups kerolajn nema cic....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom