Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Team to face Man City: Cech (c); Ivanovic, Cahill, David Luiz, Azpilicueta; Mikel, Matic; Ramires, Willian, Hazard; Eto'o.

Substitutes today: Schwarzer, Cole, Lampard, Salah, Schurrle, Oscar, Torres.

Значи одиме со иста тактика како во ПЛ :)

Истиот состав само без Тери.
Очекував Ширле да почни али сепак добро е.Одиме пак со Рамче :D

Ќе мора ептен да се потрудат во второ ако сакаат да направат нешто.

Не очекувам ни реми а не па победа од оваа утакмица. Не можеме да сврземе 2 паса а не па да се приближиме на гол. Вилиан има пад на формата и треба да биде заменет со Салах.
--- надополнето: 15 февруари 2014 во 19:41 ---
2 гол кривица на Луиз.
--- надополнето: 15 февруари 2014 во 19:49 ---
I want this match to end right now

Последно уредено од модератор:
Ништо, тоа е. Очекував ваква утакмица. Одиме понатаму во лигата и ЛШ :)

Ни остануват ЛШ и ЕПЛ. Колку толку имам надеж дека ќе освоиме ЕПЛ, а за ЛШ можеме да сонуваме. Ништо, сите губат, продолжуваме понатаму. KTBFFH. <3

Давид Луиз, доста му беше у Челзи. На позиција центарбек не памтам кога последен пат е изиграл убаво.

Дека Матич ти е новиот Чех очигледно :D

Чех не е ни крив за 2 гола.. ама биди реален Матич само првата со Сити изигра сташно добро затоа и не ти вратив зошто ти беше во право.
Aма последниве 3 утакмици не видов ништо од него .

Чех не е ни крив за 2 гола.. ама биди реален Матич само првата со Сити изигра сташно добро затоа и не ти вратив зошто ти беше во право.
Aма последниве 3 утакмици не видов ништо од него .

А од кого виде? Против ВБА сите беа дупки, сега пак никој ништо не покажа. Против Њукасл си ја заврши работата ко што треба. Што требаше да направи за да е добар, и он покрај Хазард да даде 2-3 гола?

А од кого виде? Против ВБА сите беа дупки, сега пак никој ништо не покажа. Против Њукасл си ја заврши работата ко што треба. Што требаше да направи за да е добар, и он покрај Хазард да даде 2-3 гола?

Не, него да игра фудбал, а не на секоја утакмица да прави жолти картони.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom