WWE

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Пошто Панк е дел од дешавките во тој број од стрипот.

Ова дека Панк одбил да работи со ХХХ е тешко срање. Уште фали да кажат како уствари Панк го хејта ХБК и дека му љубомори на Брајан па кругот на срања да биде комплетен.

Главни причини за Панк се:

-Бара пари
-Бара спотлајт
-Бара работите во компанијата да бидат по негово
-Ова уствари е дел од сторилајн

Едно од четириве е 200% посто.

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Мелцер е во право кога кажува за 95% од работите. Човекот секоја година ги погодува мечевите на ВМ. Уште оддамна кажа дела Сина/Вајат ќе биде на ВМ (http://www.wrestlingrumors.net/john-cena-may-face-bray-wyatt-wrestlemania-30/15954/ ) а никој не веруваш. Многу е почитувам па дури и Брет Харт ги следи неговите оценки на мечот. Чим он вика веројатно е точно. Али не знам зошто е чудно да не сака да биде во меч со ХХХ и така Трипле Ејџ не планира да оди целосно хил а и тешко дека ќе сака да изгуби од Панк или Брајан на ВМ кога веќе минатата година го победи Брок.

А зошто напушти мислам дека бара спотлајт но веројатно е и уморен а и има проблеми со телото ( не знам зошто го вратија на Пејбек па и затоа мечевиве во последно време му беа слаби) а на крај најверојатно Винс ќе го убиде да си врати ( најверојатно во Чикаго во Март ). Само не знам дали ке го добие тоа што го има кажано многу пати минативе години (дека сака да биде во МЕ на ВМ). Но ако е работа ова е веројатно најдобро од montreal screwjob.

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
http://www.lordsofpain.net/news/wwe/Backstage_News_on_the_CM_Punk_Situation_More_on_Fans_Hijacking_NXT_Tapings_WWE_Classics.html

- It's worth noting that Triple H did not make an appearance in front of the rowdy crowd at last night's WWE NXT TV tapings at Full Sail University. Regarding the CM Punk chants that we reported on last night, one fan wrote to us and described it as one of the most disrespectful things they have ever seen from a wrestling crowd. Fans were chanting for Punk during other wrestler entrances and during their matches. Another fan said it had to be a nerve-wracking night for WWE officials because of the Punk fans.

- Regarding Punk's status with WWE, several sources reiterate that this is not part of some big storyline. It's always possible that Punk and WWE officials will come to terms and the whole thing could played off as an angle but as of right now, that is not the case at all.
Наместо да имавме меч Панк/Брајан за титула на ВМ 30 сега на Ортон/Батиста ќе слушама само Даниел Брајан/СМ Пунк чантови.
А вака ќе реагираат Винс и ХХХ:

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Не ми е јасно што направил Ортон за да губи чисто од Сина, Брајан и Сезаро како шампион... И не знам како планираат МЕ на ВМ да биде Ортон против Батиста ако Ортон веќе нема никаков кредибилитет.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Не ми е јасно што направил Ортон за да губи чисто од Сина, Брајан и Сезаро како шампион... И не знам како планираат МЕ на ВМ да биде Ортон против Батиста ако Ортон веќе нема никаков кредибилитет.
Acting. :D
Ќе има неков сторилајн после ЕЦ или со поразиве ќе се обидат да создадат мислење дека Ортон може да ја изгуби титулата ( а можеби и ќе ја изгуби)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364

Не ми се верува да го купи стварно тимот и ова се само глупи шпекулации али ова погоре ме насмеа. Закон се англискиве кладилници дури и за ППВиња можеш да се кладиш :D Она Any current or former player to join WWE- Џои Факинг Бартон. Book it !

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Elimination Chamber :sneaky:
Можно е The Usos да бидат новите Tag Team шампиони..и така се во добра победничка серија..
Del Rio ќе си добие уште поголем ќотек од Batista.

Интересно ќе биде The Wyatt Family и The Shield..цел WWE Universe сакаше изгледа ваков дуел....според мене The Wyatt Family ќе победи, а другиве уште повеќе ќе си љубоморат..изненадување ќе биде ако Jack Swagger стане интерконтинентален шампион???

и за титулата World Heavyweight champion, мислам дека на Wrestlemania ќе се гледа Batista-Randy Orton (или како вели Triple H - Best for Business)...свои шанси имаат и Bryan и Cena..не знам Cesarо колку може да го украде шоуто..навивам за Sheamus :D..ама изгледа дека заедно со Christian многу рано ќе бидат елиминирани...o_O[/quote]

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Батиста сега е хил па зарем ќе одат на хил против хил меч на ВМ ?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Денот на независноста на Бугарија беше спомнат на RAW :vozbud: Што ќе биде јако вака и за 8ми септември некогаш, некој .. :(

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364

И многу нормално Александар Велики ќе се спомне.
Некако cunt-ish се понашаше во промово ама што знам ваљда дека му било прво. Ме интересира против кого ќе има меч на WM. Можеби Шејмус. А и ме интересира кој меч ќе го затвори шоуто на ВМ 30.

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Батиста/Ортон сакам да биде последен... Тој меч е предодреден да биде целосно посрамотување.

Но мислам дека ќе го стават Брок/Тејкер. Барем публиката да биде задоволна на крај откако ќе помине Ортон/Батиста и откако ХХХ ќе го победи Брајан ( најверојатно ).

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Темава баш е активна за ВМ...

Ајде кажете нешто за утре....Ќе се затвори ли ВМ со Брајан како шампион, ќе се врати ли Панк, што ќе направи СКСА?

dragonsky имавме кладба дека ќе биде Панк/Брајан на ВМ но не се случи па давај аватар од Сина :)

Kajgana Shop

На врв Bottom