WWE

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
:vozbud:

хаха еј заборавив на аватарот да прогуглам ќе постирам :D

ДБ го тепа ХХХ,Тејкер го тепа Леснар. Друго не се знае ништо.

Според јачина на match card не е една од подобрите ВМ ама очекувам добри мечеви.
Сена-Вајат може да изненади како добар меч а не очекувам премногу од Тејкер и Леснар.

Дива мечот и Бетл Ројалот ќе бидат мешаница, штета што таг мечот ќе биде на пред-шоуто.

Исто ме интересира како ќе се спојат стилот на ХХХ со стилот на ДБ.

Биќе јако :D

Ќе гледа некој во живо ?[DOUBLEPOST=1396802860][/DOUBLEPOST]А СЦСА подобро за нешто јако да го искроистат.

I'm pumped како и да е. :D[DOUBLEPOST=1396802981][/DOUBLEPOST]Најдов слика :D

Сена и Брајан:

:ROFLMAO:

edit: Дечки дај бе постирајте нема со кој да ја споделам возбудава од WM нема никој да ме сфати :( Ај за Супербоулот се наоѓаат луѓе некако ама за ова.. :( :([DOUBLEPOST=1396836193][/DOUBLEPOST]Без спојлери:

Ќе сфатите за кој меч зборам кога ќе ја изгледате ВМ

Последно уредено:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ај кога почнавме со спојлери:

Срање шоу. Баш ми е гајле сите што свршаваат на победава на Брајан живо срање беше. Kayfabe мртов човек победи 3ца во рок од 3 саати. Да бе. Срање.

Мејн евентот ептен добар другово срање. Најмногу уживав во дива мечот (не, не од перверзни причини) Вајат-Сена фалеше динамика инаку ок меч. ДБ-ХХХ мех меч. Шилд мечот онака колку да се види дека се бедес за некоја минута.

А заборавив отварањето на ноќта беше [:vozbud: intensifies] момент. Бетл ројалот...титулата ја освои човек што не беше најавен за мечот..тапа. Инаку..онака (пот)просечно. Друго шо имаше ? А да Брок-Тејкер.Срање. Тотално и тоа. Не сум лут што заврши туку како заврши.
Тоа. Се на се кога ќе се земе отварањето и затварањето го прават ова одвај просечна ВМ.

Срање кретивен тим има компанијава. Со тој талент тапа шоу направија. И не, не е поради тоа што си отиде Панк, да останеше ќе имавме Панк-Кејн и трип меч на дечкиве од Шилд што ќе беше кул.

Се на се..срање Веро.

the undertaker streak is over
pobeda na Lesnar :( , tejker zaminuva vo istorijata
Што не пиша порано да знаев дека не сум единствен што се нервира тука :D

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Аууууу катастрофа :facepalm: Како можеше серијава да ја запре Парт Тајмер, со веројатно најлошиот билд ап и најлошиот меч на Тејкер во историјата на ВМ???:facepalm: Знам дека ова е одлука на Тејкер ама катастрофа, не знам како дозволија вакво нешто.... Подобро Стинг или Сина со хил трн да го победеа стикот...

Вајат ВС Сина исто катастрофа на крајот... Вајат имаше одлична серија не знам од која причина Сина го доби мечов.

Само Брајан што победи беше добро. Конечно беше исправена неправдата од РР. Ортон и Батиста беа изненадувачки добри и мечов беше дефинитивно најдобар на вечерта. Се надевам дека со пушов нема да заебат....Зад него е публиката, има одлична техника и најдоброто нешто што се случило во последниве неколку години.

Уште не ми се верува дека Тејкер изгуби:place:[DOUBLEPOST=1396883788][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Зашто изненадувачко добри Ортон и Батиста ? :D И јас не очекував волку добар меч ама Ортон секогаш си бил добар а Батиста како дел од ваков меч (кај што не е 1 на 1) не добар.

Али резултатите настрана тапа ВМ. Мејн-евентот е добар можеби и најдобар у последни 10 години а се друго ептееен тапа.[DOUBLEPOST=1396906207][/DOUBLEPOST]Зашто изненадувачко добри Ортон и Батиста ? :D И јас не очекував волку добар меч ама Ортон секогаш си бил добар а Батиста како дел од ваков меч (кај што не е 1 на 1) не добар.

Али резултатите настрана тапа ВМ. Мејн-евентот е добар можеби и најдобар у последни 10 години а се друго ептееен тапа.

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Па претходниве мечеви со Брајан му беа лоши. Со Сина исто. Речиси и да немаше добар меч како шампион на ППВ.

Вчера епизодава добра.... Изгледа дека Сина полека го оддалечуваат од Мејн Евентот а наместо него го ставаат Брајан. Вајат многу добро беше прифатен од публиката и веројатно ( се надевам ) дека ќе си ја добие победата назад на ЕР.

Брајан, Вајат, Сезаро, Леснер и можеби Реинс ќе имаат одлична година. Ќе видиме како ќе испадне работава со Брок, сега откако го тепаше Тејкер треба да му дадат некој големи победи за да се заборави дека изгубил од ХХХ и Сина претходно. Може и да ја земе титулата на Самер Слем и на Ројал Рамбл па да ја изгуби од Сезаро на ВМ. Тоа би било одлично за Сезаро.

Лошо е само што ни Тејкер ни Стинг не се појави вчера и покрај тоа што се очекуваше најава за евентуалниот меч на ВМ 31. Баш разочарани беа фановите:)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ортон-Сена на Рамблот беше ептен добар меч. Подобар од сите од ВМ освен од мејн-евентот.

RAW не гледав ама дознав многу работи се дешавало и возбуден сум :D

И не ми кажа се на се дали се сложуваш со мене дека оваа ВМ беше срање или не ? :D Пошто да бидеме реални мејн-евентот беше еден од топ10 на сите времиња мејн-евенти амааааа останатите мечеви беа или на или под квалитет на меч од RAW.

И другиве кај избегаа од темава ? Боби Крива Паланка кај ојде ? :D Другите кои беа да ги тагнеме ? :D[DOUBLEPOST=1396995946][/DOUBLEPOST]И морам да си кажам дека ЕПТЕН ме нервираат smarks што викаат дека оваа беше една од најдобрите ВМ на сите времиња. ДБ да изгубеше ќе ја сметаа за најлоша.

Од колку ? 7 ? меча 1 е неверојатен, 1 е просечен а 5 се подпросечни. WM со 5 подпросечни мечеви во 21ви век е срање. (таг мечот не го рачунам пошто беше на пред-шоуто)

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
:vozbud:

хаха еј заборавив на аватарот да прогуглам ќе постирам :D

ДБ го тепа ХХХ,Тејкер го тепа Леснар. Друго не се знае ништо.

Според јачина на match card не е една од подобрите ВМ ама очекувам добри мечеви.
Сена-Вајат може да изненади како добар меч а не очекувам премногу од Тејкер и Леснар.

Дива мечот и Бетл Ројалот ќе бидат мешаница, штета што таг мечот ќе биде на пред-шоуто.

Исто ме интересира како ќе се спојат стилот на ХХХ со стилот на ДБ.

Биќе јако :D

Ќе гледа некој во живо ?[DOUBLEPOST=1396802860][/DOUBLEPOST]А СЦСА подобро за нешто јако да го искроистат.

I'm pumped како и да е. :D[DOUBLEPOST=1396802981][/DOUBLEPOST]Најдов слика :D

Сена и Брајан:

:ROFLMAO:

edit: Дечки дај бе постирајте нема со кој да ја споделам возбудава од WM нема никој да ме сфати :( Ај за Супербоулот се наоѓаат луѓе некако ама за ова.. :( :([DOUBLEPOST=1396836193][/DOUBLEPOST]Без спојлери:

Ќе сфатите за кој меч зборам кога ќе ја изгледате ВМ
Do kraj

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Не би рекол дека беше срање. Двата меча на Брајан беа добри, поразот на Тејкер беше неочекуван и промото на Хоган/Рок и Остин беше едно од најдобрите моменти на сите времиња. Овие три работи ќе бидат запомнати долго време. Сезаро исто така беше добро кога победи.

Вчера починал Ultimate Warrior . Штета таман се врати и беше претставен во ХОФ:(

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Шо ве ебам срање беше :D

ХХХ-ДБ не беше добар меч, можам барем 3..ма какви 3, пет ,меча да најдам од годинава што беа подобри од ХХХ-ДБ. Вајат-Сена беше RAW main-event quality меч ама тоа не е доволно за ВМ. Ми се допадна дива мечот, си ја исполни улогата ама пак, ова е нешто што може да се види и на RAW. Истово важи и за бетл ројалот. Шилд мечот беше squash што значи еден од најлошите мечеви на Шилд во историја. Мечот на Тејкер му беше најлош на ВМ после мечот со Биг Бос Мен, тоа што имаше шокантен крај не менува дека цел меч беше тапа.

Цела среќа мејн-евентот беше ептен добар па колку толку се на се може да се нарече просечна оваа ВМ.

Кога умрел Вориор ? Сега дознав гледам ти во 8 сабајле ова си го пишал.... штета...чуден човек е он, не би се изненадил намерно да е предозирал у стил "Добро влегов во ХОФ можам да умрам сега". Колку и да си беше екцентричен и луд, успеа да дефинира една ера. Нека почива во мир, и каде и да е нека си има мечеви со Мачо Мен. :D[DOUBLEPOST=1397065204][/DOUBLEPOST]Сепак срцето му откажало ненадејно...штета.

Деца, не се дрогирајте.

http://instagram.com/p/mjlgq4nk9M/

WOW, и ова го дочекав.

:cuc:[DOUBLEPOST=1397065380][/DOUBLEPOST]

Последното промо на Вориор.....creepy...
https://www.youtube.com/watch?v=xR08M6EUd0g

Мотивационо во секој случај.[DOUBLEPOST=1397065575][/DOUBLEPOST]
Мадерфакинг Ремзи

Инаку нешто што пред некоја недела постирал Вориор на неговиот сајт:

Последно уредено:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364

Некој фотошоп нека му мавне на дечково нека му стави дрес од Челзи :ROFLMAO:

(како гиф го најдов али слика барам :D )

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Заборавив вчера да пишам. Бреј што ти е живот човече.

Прва недела од месецот освојуваш титула. Втора недела стапуваш во брак. Трета идеш на меден месец/недела. Четвртата дознаваш дека ти починал таткото :(

Нека почива во мир татко му на Брајан барем успеа да го виде син му во најсреќните моменти. Премногу рано отиде :(

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Е ова ми се допаѓа :) Стартувам да го гледам за некоја минута.

Kajgana Shop

На врв Bottom