PlayStation 4

П.П.С. Испробано и со Амазон картички. Функционира :)

Вчера ја купив Knack, стигнат сум до 4 чаптер и искрено сум доста задоволен од играта. Обожавам такви игри. Можда ќе ја отпревртам еднаш, мах. 2пати и толку од неа, ама сепак, вреди да се купи. :)

Killzone Shadow Fall e taa igra so najubavata grafika za PS4, site drugi se portuvani od PS3. Jas ne sum vooduseven od AC4: BF, na grafikata mislam. Isto taka i NFS Rivals dobro izgleda moram da priznaam, mazno i fino.

Братучед ми ја има. Колку детали има играва невидено нешто до сеа, барем 3-4 пати подобра од претходните делови во секој поглед.

И оваа ми е една од желбите, али ме попишманува тоа што приказната е поврзана со предходните делови, а во предходните врска немам што се има случувано.

Изледа НФС ќе ја земам. Онака open world возење има.
Шознам, не се малку пари у пм :D

Од следната година понатаму ќе се почуствува вистинскиот потенцијал на пс4 ^^

И оваа ми е една од желбите, али ме попишманува тоа што приказната е поврзана со предходните делови, а во предходните врска немам што се има случувано.

Изледа НФС ќе ја земам. Онака open world возење има.
Шознам, не се малку пари у пм :D

Другар, нема никаква поврзаност баш е различна оваа највише од сите претходно. Ти си пират, имаш твој брод пукаш со него идеш по острови, освојуваш градови, престолнини...предобра е, зимај ја каква НФС

Веќе ја зедов НФС :)
Сега за сега сум задоволен.
Незнам колку време ќе ја возам оваа, али доколку ја извозам а сеуште не излегла Watch Dogs ја земам дефинитивно AC Black Flag.

Ја игра некој Фифа 14 на пс 4кава?
Ако ја игра некој дај аднете ме на псн killerrche да собериме некои трофеи, успат истото важи и за нфс. :)

Знае некој колку е цената од Сони да го зеам кај нас? Нејќам ни во пакет со игра ни ништо, значи најобично само плејката и џојстикот.

Знае некој колку е цената од Сони да го зеам кај нас? Нејќам ни во пакет со игра ни ништо, значи најобично само плејката и џојстикот.

24.990 денари во Сони Галерија продавниците на Пан Европа.

Веб сајтот на Пан Европа е тазе обновен со нов изглед.

http://www.panevropa.com.mk/ps4/playstation-4

Да не знае некој колку време ќе им треба на хакерите за да го хакнат на чудово?

Zdravo, nov sum so ps4, pa me interesira dali moze nekoj da mi objasni kako da kupam pretplata za ps+.
se registrirav na amerikanska adresa, i koga se obiduvam da kupam ps+ so kreditna karticka mi bara da se
vnesat podatoci od kreditna karticka, koi gi vnesuvam, no dobivam odgovor deka ne se vo red podatocite, pa pretpostavuvam
toa deka e poradi faktot sto na ps sum so americka adresa, a kartickata e normalno od makedonija. pomos?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom