Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Нене, не го користам така. Цело време ми е на кулер и вклучен на него. За прегревање при нормално користење е исто како кога го земав, смао кога играм игри почна малце појќе да бучи кулерот и да грее. Затоа и прашав.

При играње нормално е тоа ама пак е убаво да се зачисти еднаш асално, чим не е отворен 2 години.

При играње нормално е тоа ама пак е убаво да се зачисти еднаш асално, чим не е отворен 2 години.

Фала друже за помошта, иначе, нема што да се плашам за носење на сервис да го чистат така? Пошто компјутеров кога го носев ми сменија хард диск, не знам како, ама кога го донесов дома гледам ХДД со помалку гига бајти од претходно, отворив да видам,и се зачудив. За лаптоп за вакви работи нема птореба да се плашам така?

На сред скајп прекина лап топот и сега светка само едно портокало сијаличе и толку, ако го вклучам на копчето, почнува да свири и не се вклучува. Што е проблемот, решение? Фала многу на одговор.

На сред скајп прекина лап топот и сега светка само едно портокало сијаличе и толку, ако го вклучам на копчето, почнува да свири и не се вклучува. Што е проблемот, решение? Фала многу на одговор.

1. Исклучи го од струја
2. Извади ја батеријата
3. Држи го Power копчето некои 5 секунди
4. Приклучи го во струја
5. Пробај да го уклучиш.

Ако е се во ред, врати и батерија и терај.

Acer b1-710
A да прашам, зашто сакам да го земам од оне за безпари, дали ке можам да го поврзам на смарт телевизор.
И дали ке можам да го поврзам со усб тастатура како goclever или ке мора блутут тастатура.

moze i testatura so usb nemora bluetooth

Можеби не е на соодветна тема , но ајде , шанса ...
Барам некој програм на компјутер со кој може да гледам телевизија .... Дали има некој каде може да гледам Спорт Клуб каналите , Дискавери каналите , од кабелска каналите барем а и секако македонските домашни канали .... за последно,многу важно бидејќи од надвор не се може да се гледа , па дали има некоја веб страна од каде може да се гледа ... фала :)

Можеби не е на соодветна тема , но ајде , шанса ...
Барам некој програм на компјутер со кој може да гледам телевизија .... Дали има некој каде може да гледам Спорт Клуб каналите , Дискавери каналите , од кабелска каналите барем а и секако македонските домашни канали .... за последно,многу важно бидејќи од надвор не се може да се гледа , па дали има некоја веб страна од каде може да се гледа ... фала :)

Тука имаш некои.

Купив нова батерија за лап топ. Се спакована (или наново пакована) и ја ставам сега во лап топов и вика 66% дека е . Не треба прв пат ко ќе ја ставам да биди 100% ?

Купив нова батерија за лап топ. Се спакована (или наново пакована) и ја ставам сега во лап топов и вика 66% дека е . Не треба прв пат ко ќе ја ставам да биди 100% ?

До сега не сум начекал нова батерија што е 100%, без разлика дали за телефон или лаптоп :)

Ако може да ми каже некој како може да проверам дали се исправни графичката, HDD, рам-меморијата и процесорот. Матичната најверојатно ми изгоре после удар на гром(исклучен беше компјутерот од струја ама интернетот ми беше уште уклучен).Па ако има начин да ги проверам останатите делови (освен да пробам на друг компјутер) кажете ми.

Ако може да ми каже некој како може да проверам дали се исправни графичката, HDD, рам-меморијата и процесорот. Матичната најверојатно ми изгоре после удар на гром(исклучен беше компјутерот од струја ама интернетот ми беше уште уклучен).Па ако има начин да ги проверам останатите делови (освен да пробам на друг компјутер) кажете ми.
Мора да ги ставиш на друг компјутер и да се проверат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom