Arsenal vs Manchester United | 12.02.2014; 20:45 | Emirates Stadium

Исход од дербито:

• Вкупно гласачи
    141
Статус
Затворена за нови мислења.
Ozil i Podolski denes ako igraat ke gi resat na rogatite ... ke im gi iskrsat rogovite i ke im gi napikaat vo gzot glup selski .

За да се формира триото фантастико од Џерманија требаше да го спомниш и Мертезакер.

Како може личност како тебе која е опседната со германциве да заборави на ваква гоооооолема работа?

Ради вакви ликови што пред утакмица ќе се „изнајадат“, не ми се влегува на форум ....

BgSphRuCQAI-Ae7.png:large

Не дека се бунам ама зошто фан на Арсенал ја нема отворено темава ?

Како и да е, не е лесен мечов за предвидуње, се надевам само дека судијата нема да заебе работа.

Како и да е, не е лесен мечов за предвидуње, се надевам само дека судијата нема да заебе работа.

Oти ние имаме, а они немаат модератор и тие што сме од Јунајтед може да прајме што ќе ни текне. :icon_lol:

Стартни состави:
#Arsenal team to play Man United: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Wilshere, Rosicky, Ozil, Cazorla, Giroud

United XI: De Gea, Rafael, Smalling, Vidic, Evra; Valencia, Cleverley, Carrick, Mata; Rooney, van Persie

ооооо некој изгуил кладба? :icon_lol:
иначе мене ми е чудно зашто толку касно се отвори темава :unsure:

вечерва немора 2 доволно е еден гол да иум даде Перси, да ми се наполни душава
мммммммм

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom