За гледање беше и тешка и мачна...Само 0:0 делот го погодив, не била ни тешка и мачна битка ко што читав![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За гледање беше и тешка и мачна...Само 0:0 делот го погодив, не била ни тешка и мачна битка ко што читав![]()
Пишав и во фан клуб, The Human Centipede е полесно да се гледа него денеска ова што го изиграа Арсенал и Манчестер Јунајтед. Ние дека сме тиња тоа одамна знајно и познато, а Арсенал само со Жиру според мене тешко до титула. Не ми е само сфатлив Венгер што и после Шамак пак зеде играч главуч, требаше да земе на време лани понеограничен напаѓач. И Арсенал штом сезонава не победија ваков Манчестер, тешко и во иднина, како ментална блокада да имаат играчите.
И Арсенал штом сезонава не победија ваков Манчестер, тешко и во иднина, како ментална блокада да имаат играчите.
Си требал да пуштиш Фулам - Ливерпул чим си барал фудбал да гледаш.Синоќа ми се зголеми диоптерот, барав фудбал на телевизорот два саата.
Си требал да пуштиш Фулам - Ливерпул чим си барал фудбал да гледаш.![]()