Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Џерард :D

‘‘После ваков натпревар размислувам дали може да се мотивираме и да дадеме сличен перформанс и против Фулам. Ако успееме, истото (демолирање) ќе му се случи и на Фулам. Но ова е опасна ситуација. Бевме фантастични против Евертон, потоа кикснавме против ВБА, а требаше да го добиеме тој натпревар. Може да имате извонредни натпревари во кои ќе поставувате рекорди, но тоа ништо не значи ако не играте добро во континуитет и ако тоа не се исплати на крај на сезона. Сигурно нема на крајот на сезоната луѓето да кажат ‘Се сеќавате колку беа добри против Арсенал‘ доколку не успееме да се пласираме во топ 4. Уживаме во моментот, но свесни сме дека ќе мора брзо да продолжиме понатаму и да се обидеме да освоиме 3 бода против Фулам.‘‘
Џерард само што професионално го кажа тоа за што ти кенкаше вчера :P

1897842_637538329641421_1163590758_n.png

It's funny because there are five of them.

А где је Мињоле?

Искрено, прв пат после 2009 да видам иднина во тимот на Ливерпул. Иако магистарот ваш јаде за Роџерс, мора да се признае оти навистина постави добра основа за нареданта сезона. Но ви фали класа во тимот, според мене. Нападот ви е супер. Суарез ако остане, Керол полека влегува во форма и мислам оти треба да му дадете шанса, плус Стариџ и Кутињо. Ви треба еден стабилен дефанзивец и еден фудбалер што ќе ја врши улогата на Маскерано/Алонсо. Тогаш мислам дека без проблем ќе бидете конкуренти за место во ЛШ. Ама од нас сеуште сте далеку. :D
Во глобала одлично и точно предвидување.
Единствено очи ми боде онаа последната реченица :icon_lol::D

Од каде го ископа ова сега? :pos: Ме бива а? :icon_lol:
Пред некоја вечер Скаузерот ставаше постари мислења па и јас ја разлистив темата и ова најногу ми се допадна. Те бива, гледам добро предвидуваш и за вас.

Пред некоја вечер Скаузерот ставаше постари мислења па и јас ја разлистив темата и ова најногу ми се допадна. Те бива, гледам добро предвидуваш и за вас.

Абе јас ќе ви кажам тука најискрено. Ми фали малце Ливерпул во ЛШ, ЛШ на Енфилд, периодот 2005-2009 во кој англиските екипи на 2 пати мислам беа 3 од 4 во полуфинале. Дојдоа педерите Сити и се расипаа ама тоа е, секако повеќе го сакам Манчестер во ЛШ од Ливерпул...ама ќе биде ептен тешко тоа. :)

Ќе биде густо на почетокот на март... момент кога се враќаат бааѓи повредени.
Би било добро да не се форсираат одма во прв состав....ќе биде ризично ако би се активирале одма сите во прв состав.
Тоа би било промена на пола тим одеднаш......

Вечерва МОРА да го користиме киксот на Челзи...да се направи уште поголем притисок на 3ката пред нас.

Гркот Пападопулос само за нас за 15 милиони евра...За другите англиски екипи е поскапо :D

Може Реина ќе го трампат за Тељо :vozbud:

Ериксен мислам дека сепак кај нас ќе заврши :cool:

Коле Туре :eek: :facepalm:

Не знам што да болдирам... :D

Вечер очекувам победа ,логички нема причина од што да се плашам. Не играат добро дома,имаат 8213712 нови играчи,преморени се од Јунајтед,последни се на табела итн али кога се нашиве у питање неможеш да си сигурен.По киксов вчера на Челзи ми лета нешо у воздух дека може хаварија да излезе колово..

Вечер мора да згазиме, сега ни е шансата да се доближиме до врвот уште повеќе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom