Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Целата трилогија на Ларсон ми е во TO DO LIST. Ќе дојде ден и за тоа. Сепак, прво ќе ја изгледам „Милениум“ трилогијата, многу важна е за курсот - според професорот, единствениот скандинавски блокбастер.Па да го видиме и тоа чудо!
--- надополнето: 10 февруари 2014 во 01:15 ---
А, и - не станува збор за The Girl with the Dragon Tattoo (2011) на Финчер, туку за The Girl with the Dragon Tattoo (Män som hatar kvinnor, 2009) на Niels Arden Oplev. Ќе ги гледам и The Girl who Played with Fire (Flickan som lekte med elden, 2009) и The Girl Who Kicked the Hornets' Nest (Luftslottet som sprängdes, 2009) на Daniel Alfredson.
Ах, сори Злате, мислев дека си го симнал тој на Финчер. Овие ги немам гледано јас, ама ќе ги гледам обавезно, фала ти што ги спомна, ќе ги стаам на даунлоад.
Некој ги гледал овие? Добри се?

Znaeme Zlate, znaeme.![]()

Мене тогаш ми требаа 2-3 гледања за да сфатам за што всушност се работиIdentitiy(2003)-Доста позитивно ме изненади филмов,многу ми беше интересен филмов,а крајот ме импресионира.Се на се добар филм.8/10
Интересен филм.Reasonable Doubt
Интересен филм.
the Omen е еден од најконтраверзните филмови, и беше премиерно прикажан на 06.06.06, датум кога се смета дека (ќе) се роди синот на Сатаната, Дамјан. Уште го немам гледано филмов, ама сакам да го гледам само чекам подобра снимка, зошто мрзам да гледам глави на луѓе доле
Еве некои слики:
![]()
![]()
![]()
Кажете дали и колку е добар ама не разкажувајте пошто после нема да ми биде интересен![]()

. Мотање еден куп ,првата сцена со Пенелопе и сцената со шофершајбната
случајно добив гратис карти на интернет за Милениум, па тркнав да го глеам. На ИМДБ има доста висока оцена засега (8.7), а и критичарите стојат на негова страна. Јас му дадов седмица, сосема солидно, но ништо претерано воодушевувачки.За "скандинавците" го препорачувам :