Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Сакав да кажам дека немам доживеано пост без титули долг 8 години, инаку навивам за Челзи 12 години, само на шала напишав дека Арсенал нема освоено титула, ама ете копилево Македонец_7 одма пиши да не доживеам да дај госпо,...ама тое сељачки народ, сите сељаци компјутери купија и сега се сељачат нормално..
Двајца играчи не знаеш кои играа за челзи 2002...дај малку со бројкиве биди пореален...
Кога не си ти сељак што го вреѓаш?

Двајца играчи не знаеш кои играа за челзи 2002...дај малку со бројкиве биди пореален...
Кога не си ти сељак што го вреѓаш?

Види сега реално. Тоа што Јас сум се воздржал овде пола форум да го отерам у курац, не ме праи помалце сељак.. :ROFLMAO:, ама што се однесува до случајов Ел Еј, мислам дека си во право.

Кардиф утре мора да ја искористи моменталната ситуација кај Свосни. Ја пишав х2 со 1.9 коефицент. Ако не извлечат барем реми нека се враќаат од таму кај шо дошле :D

И мене ме влече на Х2 оваа. Други така поарни типчиња - Сандерленд - 1 и Кристал Палас - 1. Исто може да го играте Џеј Родригес да даде гол.

Па наслов авторот си смислува, а Видиќ не е ни малку избркан, сеа ти ако ја гледаш од таа призма сторијата, не можеш да си разубеден :) време му беше, лоши настапи имаше годинава, не може да игра како порано, да седи на клупа уште сеа е греота. Нека оди во Серие А нека се проба. Јавна тајна беше дека ќе си оди, уште кога имаше дискусија за него и за Тери пишав дека тешко да му го возобноват договорот.

постиравте цела сезона дека не го бивало веќе, бледа сенка бил, сеа демек требало да се задржи а избркан бил, никако не е работава :)
Абе арно тоа, али и Џерард иде у надолна линија, па Роџерс да го каже ова за него дека и клубот не го сака више, на клада ќе го спалат. Не се третира вака капитен, како сака нека игра.

Сакав да кажам дека немам доживеано пост без титули долг 8 години, инаку навивам за Челзи 12 години, само на шала напишав дека Арсенал нема освоено титула, ама ете копилево Македонец_7 одма пиши да не доживеам да дај госпо,...ама тое сељачки народ, сите сељаци компјутери купија и сега се сељачат нормално..

По-ле-ка

Абе арно тоа, али и Џерард иде у надолна линија, па Роџерс да го каже ова за него дека и клубот не го сака више, на клада ќе го спалат. Не се третира вака капитен, како сака нека игра.
Рики немој Џерард у иста реченица со Видич. Џерард цел животот го поминал во Ливерпул и никој ја нема таа моќ да му се спротистави. Ситуацијата на Видич ќе дојде слична како онаа на Хипија кога Бенитез последната сезона не сметаше на него и Хипија си замина.

Рики немој Џерард у иста реченица со Видич. Џерард цел животот го поминал во Ливерпул и никој ја нема таа моќ да му се спротистави. Ситуацијата на Видич ќе дојде слична како онаа на Хипија кога Бенитез последната сезона не сметаше на него и Хипија си замина.
За кој било капитен менаџерот не може така да збори за него, ако сака и Јединак од Палас нека е. Да кажеш дека предводникот на екипата по заеднички договор ќе напушти, да го праиш непотребен... непростливо. Подобро излажи и дај друг изговор.

Што е то море, чедо ? Не зна ја, што је то копмјутер. Ја од нинтендо пишам.
--- надополнето: 8 февруари 2014 во 01:42 ---
И мене ме влече на Х2 оваа. Други така поарни типчиња - Сандерленд - 1 и Кристал Палас - 1. Исто може да го играте Џеј Родригес да даде гол.

Свака част. И јас ги изиграв овие двете, Сандерленд, Палас, Наполи и Кардиф. Онака од тепка :D

Не си ги фрлајте парите
Ќе ги уништиме утре Кардиф! :D

Значи не кажува демек не го бива...кажува дека ако остани сигурно нема да биди прва опција за играње, а ни клубот ни самиот играч не го сакаат тоа. Јбг, зошто самиот клуб да се заебе па да игра играч чие ниво е далеку од задоволително, а во ист случај зошто играч од типот на Видиќ би останал во Манчестер само за да не игра, каде има уште 2-3 години што може да ги изигра на задоволително ниво во друга лига, во примеров Италија. Баш ова е капитен, да знаеш да се, условно кажано, жртвуваш за доброто на тимот.

Значи не кажува демек не го бива...кажува дека ако остани сигурно нема да биди прва опција за играње, а ни клубот ни самиот играч не го сакаат тоа. Јбг, зошто самиот клуб да се заебе па да игра играч чие ниво е далеку од задоволително, а во ист случај зошто играч од типот на Видиќ би останал во Манчестер само за да не игра, каде има уште 2-3 години што може да ги изигра на задоволително ниво во друга лига, во примеров Италија. Баш ова е капитен, да знаеш да се, условно кажано, жртвуваш за доброто на тимот.
Не знам, ја не викам дека не треба да се продаде, али не памтам многу клубови за капитенот да викаат "абе океј и онака би го продале, нема везе што сам сака да си иде". Многу е... clumsy.

На место е изјавата на Мојс, не знам што те буни. Или пак тоа што е Мојс а не е Фергусон, па не смее да дава вакви изјави а строто ги продаваше на бензинска, ко банџи чоколатце...или ги гаѓаше со копачки...

Не спијам веќе со Видиќ, предавник еден. Ма ни со Руни не спијам и он ќе ми го сврти грбот. Од вечерва само со Де Геа спијам и онака најубав е и најмногу ми одговара.* :love:

*не спијам со дресот на Видиќ, а на Де Геа зелениот дрес ми е најубав и најтаман е, а пижами се too mainstream.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom