Ќе има жешка трка меѓу Сити и Челзи за титулатаБидејќи во следниве 2-3 кола Арсенал ќе падне..
OK

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе има жешка трка меѓу Сити и Челзи за титулатаБидејќи во следниве 2-3 кола Арсенал ќе падне..
gaziЌе има жешка трка меѓу Сити и Челзи за титулатаБидејќи во следниве 2-3 кола Арсенал ќе падне..
Незнам шо мислите со тој катастрофален тим да напрај Арсеналgazi
...Ne si zapoznaen so mokta na temava
алтер его на АЛлеле од кај никна ти да си ибеш векот![]()
8 години без титула не се издржва, знам како е ќе речам, ама незнам, немам доживеано такво нешто![]()
![]()
8 години без титула не се издржва, знам како е ќе речам, ама незнам, немам доживеано такво нешто![]()
![]()
Па наслов авторот си смислува, а Видиќ не е ни малку избркан, сеа ти ако ја гледаш од таа призма сторијата, не можеш да си разубеденMoyes: We didn't want to keep Vidic anyway
Way to say it Moyes! Сеа рака на срце и овие ептен остро го напишале насловот, поарно е на Guardian на пример: "Nemanja Vidic right to leave Manchester United, says David Moyes", али пак тој е муабетот коа го читаш интервјуто, демек сеедно е што не останува и дека и клубот не би го задржал. Ова ти е многу блиску до "who cares if we didn't sign him, he was shite anyway". Капа долу за начинот на испраќање на капитенот Мојс!
Па наслов авторот си смислува, а Видиќ не е ни малку избркан, сеа ти ако ја гледаш од таа призма сторијата, не можеш да си разубеденвреме му беше, лоши настапи имаше годинава, не може да игра како порано, да седи на клупа уште сеа е греота. Нека оди во Серие А нека се проба. Јавна тајна беше дека ќе си оди, уште кога имаше дискусија за него и за Тери пишав дека тешко да му го возобноват договорот.
постиравте цела сезона дека не го бивало веќе, бледа сенка бил, сеа демек требало да се задржи а избркан бил, никако не е работава![]()