Фан Клуб: Интер

Navodno spored nekoi italijanski mediumi Vidic i Inter se dogovorile okolu transferot,naleto doaga kaj nas.
Kolku e tocno ne znam,ama site pisuvaat deka bilo se gotovo.

Абе доста со тие кафе трансфери сме го договориле Банега,сме го договориле Лучо Гонзалез, сме го договориле Тевез. Додека нема ништо официале , останува само уште една проста шпекулација.

Navodno spored nekoi italijanski mediumi Vidic i Inter se dogovorile okolu transferot,naleto doaga kaj nas.
Kolku e tocno ne znam,ama site pisuvaat deka bilo se gotovo.
Сите медиуми го пренесоа тоа но ова е спротивно на политиката на клубот, да се купуваат млади играчи и да се воведе ред со платите на играчите па да нема играчи кои ке го цицаат буџетот како Камбијасо, и Милито со по 5-6 милиони или Киву кој нема заиграно веќе 3 сезони а зема 3 милиони годишно...

Изгледа повредата на Алварез е посеризна, ке одсиствува 3-4 недели.
Да се надеваме дека Гуарин и Мацари ке си ги средат односите па ке видиме еден нов Интер против Сасуоло со Хернанес, Гуарин и Ковачич од прва минута и можеби Икарди во нападот

Продолжувањето на договорот со Сабаини е само чиста формалност, неможам да најдам една барем малку примамлива причина зошто би ја напуштил Рома за Интер ..
Zasto stranive za inter gi trujat fanovite so takvi vesti...

Вие имате за честење слушам. Стварно е тоа дека Тохир сакал уште сега да го избрка Бранка, но се премислил заради преголемата отштета која требало да му ја плати?
Бранка заминува на крајот на сезоната. Знај некој нешто за ова? :)

Вие имате за честење слушам. Стварно е тоа дека Тохир сакал уште сега да го избрка Бранка, но се премислил заради преголемата отштета која требало да му ја плати?
Бранка заминува на крајот на сезоната. Знај некој нешто за ова? :)

Веќе сигурно заминува иако до пред некое време ова беше само шпекулација. Провери си ако сакаш ќе видиш на сите презентации на фудбалери кои дошле во Интер Бранка бил присутен, еве слика од летото
hqdefault.jpg

Додека пак на најновите засилувања (Д'Амбросио и Хернанес) не беше присутен:

presentazione-DAmbrosio-300x174.png
Inter.Hernanes.presentazione.300x203.jpg

и би требало да е некој знак. Се посигурен сум дека ќе дојде Леонардо на негово место, а лично јас би сакал Сабатини (иако не е изводливо)

Шпекулациите дека Видиќ има пред договор со Интер се најверојатно точно зошто потврдија од нашата официјална страна дека Видиќ дефинитивно заминува на лето.

Со 3-5-2 и неспособен среден ред џабе ни е и свети Видиќ.

не може да ја игра секоја после повредата од која дојде лани ама за во серие а, сеа искрено гледано ќе ви е и повеќе од солидно засилување. Изгледа во Италија ќе замине а сеа за сеа Интер води според релевантни англиски медиуми. Со играње секоја втора и чување од повреди можете уште две сезони да ги извадите :)

У право е Кобе, Мацари покажува колку е нуб со формацијава која се покажа како утка во било кој тим, било кој систем.

не може да ја игра секоја после повредата од која дојде лани ама за во серие а, сеа искрено гледано ќе ви е и повеќе од солидно засилување. Изгледа во Италија ќе замине а сеа за сеа Интер води според релевантни англиски медиуми. Со играње секоја втора и чување од повреди можете уште две сезони да ги извадите :)

хаха ова се тие муабети у премиер неможе ама за другиве лиги звер ке биде... како андерсон гледам секоја утакмица игра по 90 мин пошто од премиер лига доага:coffee:

Финтата е што 100 пати се дешавало да има вакви муабети, демек играчот е пред потпис со Интер и на крај тој играч го лапа Јуве, или некој од арапскиве тимови. Додека не го видам со дрес на ништо не верувам, затоа што толку многу не исполажаа претходниве трансфер периоди што и кога ќе видам некој играч со дрес на Интер се сомневам дали потпишал за Интер или ме лажат нешто.

хаха ова се тие муабети у премиер неможе ама за другиве лиги звер ке биде... како андерсон гледам секоја утакмица игра по 90 мин пошто од премиер лига доага:coffee:

:facepalm:

Финтата е што 100 пати се дешавало да има вакви муабети, демек играчот е пред потпис со Интер и на крај тој играч го лапа Јуве, или некој од арапскиве тимови. Додека не го видам со дрес на ништо не верувам, затоа што толку многу не исполажаа претходниве трансфер периоди што и кога ќе видам некој играч со дрес на Интер се сомневам дали потпишал за Интер или ме лажат нешто.

:facepalm:

те боли главата ама тоа се фактите и моабетите премиерлигашки демек андерсон у премиер по 60 минут у сериа а ке му лежи ке може да игра 90, е нека си види горе споментиот член нека отвори и flashscore ако сака да види дали игра и кој бил у право

те боли главата ама тоа се фактите и моабетите премиерлигашки демек андерсон у премиер по 60 минут у сериа а ке му лежи ке може да игра 90, е нека си види горе споментиот член нека отвори и flashscore ако сака да види дали игра и кој бил у право
Андерсон нема играно три месеца пред да дое у Фиорентина,сигурно од старт нема 90 да игеа. У дискусија која лига е пофизичка ти ми даваш линкови у кои Тевез рекол дека припремите со Јуве биле најтешки а Ламела од другата страна вика дека Серие А е лазење у споредба со ПЛ. И ај сеа?

Али океј што си пишал вака ко за самопотврда за дупли јузер, ќе се видиме на друг форум. Позз4е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom