Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да ви кажам дека Марчело доаѓа во Скопје или не?
Абе ајде? Не ви кажуем ондак. Ова твоево не е официјалното.
Марчело и Бака Прасе/ГП имаат комплетно различна таргет група. Марчело пишува во главно критика на социо-економската реалност во која живее(ме), публиката која него го следи е малку повозрасна и повеќе се разбира за тоа што тој има да го каже. Мене па во последно време многу ми се допаѓаат Стомак, Шапат, и сличните ним. Всушност Напет Шоу е релативно грити албум со доста мрачна тематика која се занимава со самоубства, сиромаштија, политика и некои теми што се несварливи за деца од 15 години кои доминираат во публиката на Бака Прасе и ЏиПи. Јас не би го дала Марчело на 15годишно дете да го слуша.Да ги прашаш младите генерации кој е голем дел не слушнале за него. Ама за Бака Прасе, ГП и некој рандом јутубер верувам се знаат.
Се согласувам делумно ама на 17-18 веќе е добро да се слушнат неговите песни.Марчело и Бака Прасе/ГП имаат комплетно различна таргет група. Марчело пишува во главно критика на социо-економската реалност во која живее(ме), публиката која него го следи е малку повозрасна и повеќе се разбира за тоа што тој има да го каже. Мене па во последно време многу ми се допаѓаат Стомак, Шапат, и сличните ним. Всушност Напет Шоу е релативно грити албум со доста мрачна тематика која се занимава со самоубства, сиромаштија, политика и некои теми што се несварливи за деца од 15 години кои доминираат во публиката на Бака Прасе и ЏиПи. Јас не би го дала Марчело на 15годишно дете да го слуша.