Епа ај штом ти викаш дека е маде лево, да не пишувам статија во весникот пред Оскарите, и ко ќе дојде август, ко ќе ги изгледате филмовите, тогаш да ја напишам статијата за тоа кој е вашиот фаворит за Оскар? Упс, ама штета што тогаш Оскарите ќе бидат доделени, па никому нема да му е интересно кој бил фаворитот на Кајганџии.Маде лево е ова со гласањево за оскари.Пола од филмовите не се испаднати на убава снимка и жалосно е да се штиклираат полиња без врска али чим се брза мора и тоа да се праи...
Иначе неам гледано една недела филм, не знам што ми стана, пред малку го изгледав Волкот и не очекував да ми биде убав али ми се допадна, не поради глумата на Капри туку за приказната, ептен интересен, не мрднав цели три часа.
За најдобар анимиран филм гласав за Croods, најдобар актер Мatthew, спореден актер Leto, и за најдобар филм Dallas Buyers Club, иако пола од филмовите што се номинирани ги нема на асална снимка и не ми се изгледани.![]()
Ако не ти се гласа, не гласај, јас не присилувам никого. Мене ми треба до петти да е завршена анкетата пошто до шести имам „рок“ за статијата. Нека гласаат тие што нема да ги чекаат собрите снимки. За нас останаа само уште два филма: Филомена и Небраска.
Пола од филмовите не се испаднати на убава снимка и жалосно е да се штиклираат полиња без врска али чим се брза мора и тоа да се праи...