perez9
расипано јајце
- Член од
- 30 декември 2013
- Мислења
- 1.041
- Поени од реакции
- 991
Не барав дечко, барав совет како да си фатам дечко, за озбилно.Фати се со мене.
шифра : дечко за озбилно
Не барав дечко, барав совет како да си фатам дечко, за озбилно.Фати се со мене.
шифра : дечко за озбилно
Не барав дечко, барав совет како да си фатам дечко, за озбилно.
Не му верувам на маж шо ја нема отворено својата профил страна и не можам да му пратам порака.
Не барав дечко, барав совет како да си фатам дечко, за озбилно.
Барам ама некако не ми се брза, фактички мојот проблем е таков, не можам да се решам..Значи, не бараш дечко, па бадијала ќе ти даваат совети. Нема поента луѓето да си го трошат времето на тебе.
Уживај.
Фати се со сунѓерот, слушам немал девојкаБарам ама некако не ми се брза, фактички мојот проблем е таков, не можам да се решам..
Јас да си го кажам проблемот па вие не ме советувајте Можите и морална подршка да ми бидите.
Аха, му се пуштилаНикола бара совети на форумов за да се пофали и наполни его дека му се пуштила сексипилна асистенка што е влажен сон на секој студент, не дека има некаква грижа на совест за плеснуење.
Замисли да ја плесни и да не му кажи на никој?...Џабе сексови, џабе трошоци, џабе ризици, џабе се'.
Сунџерчето ми е жолтеникаво пријателче на форум, немој да ни прајш вакви незгодни ситуации и за двата .Фати се со сунѓерот, слушам немал девојка
--- надополнето: 5 февруари 2014 во 21:22 ---
некој со голем к.perez9 abe koj videl air od seriozen decko. fati si nekoj za onaka.
a ti so golem sakas?некој со голем к.
Ете за онака, и тебе ке ти го зајмам ако сакаш, или си љубител на азијци.a ti so golem sakas?