Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

perez9

расипано јајце
Член од
30 декември 2013
Мислења
1.041
Поени од реакции
991
Не му верувам на маж шо ја нема отворено својата профил страна и не можам да му пратам порака.
Како да те сватам за озбилно, ме тераш да ја пустам темава.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Не барав дечко, барав совет како да си фатам дечко, за озбилно.

Значи, не бараш дечко, па бадијала ќе ти даваат совети. Нема поента луѓето да си го трошат времето на тебе.

Уживај.

perez9

расипано јајце
Член од
30 декември 2013
Мислења
1.041
Поени од реакции
991
Значи, не бараш дечко, па бадијала ќе ти даваат совети. Нема поента луѓето да си го трошат времето на тебе.

Уживај.
Барам ама некако не ми се брза, фактички мојот проблем е таков, не можам да се решам..

Јас да си го кажам проблемот па вие не ме советувајте :)Можите и морална подршка да ми бидите.

O

Orion.

Гостин
Барам ама некако не ми се брза, фактички мојот проблем е таков, не можам да се решам..

Јас да си го кажам проблемот па вие не ме советувајте :)Можите и морална подршка да ми бидите.
Фати се со сунѓерот, слушам немал девојка
--- надополнето: 5 февруари 2014 во 21:22 ---
Никола бара совети на форумов за да се пофали и наполни его дека му се пуштила сексипилна асистенка што е влажен сон на секој студент, не дека има некаква грижа на совест за плеснуење.
Замисли да ја плесни и да не му кажи на никој?...Џабе сексови, џабе трошоци, џабе ризици, џабе се'.
Аха, му се пуштила :)

perez9

расипано јајце
Член од
30 декември 2013
Мислења
1.041
Поени од реакции
991
Фати се со сунѓерот, слушам немал девојка
--- надополнето: 5 февруари 2014 во 21:22 ---
Сунџерчето ми е жолтеникаво пријателче на форум, немој да ни прајш вакви незгодни ситуации и за двата :D.

Член од
1 април 2012
Мислења
43
Поени од реакции
43
Можеби асистентката не сака ништо, така по природа е опуштена и дружељубива. А овој се уфилмал како сакала секс. Ќе избрза и ќе стресе некоја глупост е тек тогаш ќе наебе. Дур не добие ЈАСЕН сигнал ич ништо нека не пробува. А ако не добие никаков сигнал ионака ќе му се скратат маките, пошто нели "не сака ништо со неа". Ама тоа не му одговара некако.

Kajgana Shop

На врв Bottom