Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Capote - улога на кариерата што ќе остане забележена. Нека почива во мир!
:cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc:

Сеедно, игрите никагаш нема да бидат уметност. ;)

А BTW, не дека не сум играл. Сум играл стратегии како Red Alert, Civilization, сум изигрувал детектив во игрици како серијалот со Nancy Drew или Syberia, сум играл и онлајн стратегии како eRepublik (што BTW, уште ја играм, само во two-clicking mode) или Travian... Ништо од тоа не е уметност!

Не си играл ти ништо, си застанал уште во 2001 со Ред Алерт:icon_lol: . Еrepublik ако е игра ја ќе си пукам во колено. Пушти ја far cry 3, метро 2033, bioshock infinite, mafia 1&2. Тоа ти е уметност.

Не си играл ти ништо, си застанал уште во 2001 со Ред Алерт:icon_lol: . Еrepublik ако е игра ја ќе си пукам во колено. Пушти ја far cry 3, метро 2033, bioshock infinite, mafia 1&2. Тоа ти е уметност.

+ Call of duty MW 1-3. Ili so drugi zborovi ako se trgne fps delot vo koj ucestvuvaat igracite ke bese filmska trilogija na ramnisteto na Lotr, Matrix i sl. :)
--- надополнето: 3 февруари 2014 во 02:24 ---
Има ли некој што не се дрогира у Холвиуд, сите ќе испоумрат од дрога да ги ебам глупите.

Drogava im e nekoj tip na eliksir da gi zadrzit vo normala, posto normalna osoba za da dolovit nekoj lik tolku identicno na filmskoto platno treba da se sozivee so likot sto go tolkuva a toa sozivuvanje mora da snosvit posledici so nego. Sea dali e posledica od toa ili nesto drugo(da se predoziras na 46god. so heroin mi e ne sfatlivo) vo ovoj moment e najmalce bitno zosto nisto vekje nema da go vrati nazad. Neka pocivat vo mir.

Злате, изгледај ја The Last Of Us на јутуб и после напиши со чист образ дека не е уметност.

Zachary Quinto has been cast in the upcoming Hitman movie titled 'Agent 47', which is due to begin filming in March.

The role of Agent 47 was recast last month following the death of Paul Walker and will now be played by Rupert Friend, known for his role in US TV drama 'Homeland'.

Супер си беше Хитман, и мене ми се свиѓаше кога го гледав. Мене искрено не ми се свиѓаше ни Пол Вокер како избор за Хитман претходно, ниту овој сега. Крај краева поубо Статхам да го ставеа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom