Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

A

AnFem

Гостин
Заебано е ноќе ептен, овака преку ден имаш начини да потполниш време. Не дека и ноќе нема (интернет, музиче, серија, филмче), ама превише е тешко у пм
Стисни заби и издржи!
На ти фластер

да си го залепиш ранетото срценце.
Дој на скајп, ќе пушиме џоинти.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Е ова ми се свиѓа - моментот: Ја да сум на местото на Никола има партали да ја напраам.
А не е баш така. Сите се јаки на зборови, ама ај да ги видам некоја постара да им се пушти. Ќе им прпа.
Нема врска. Од лично искуство, возрасна жена знае што бара, знае што ќе добие, што може да добие од 10-15 години помал од неа.

Хинт: Не е носење на кафе во Бела Виста на кеј :D

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.708
Поени од реакции
13.389
Нема врска. Од лично искуство, возрасна жена знае што бара, знае што ќе добие, што може да добие од 10-15 години помал од неа.

Хинт: Не е носење на кафе во Бела Виста на кеј :D
Но тоа не значи дека на малиот нема да му прпа. :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Муабетот ми е, Никола, другар...мавај.
--- надополнето: 5 февруари 2014 во 11:07 ---
Но тоа не значи дека на малиот нема да му прпа. :D

Така пишав, зошто генерализираше....„Сите се јаки на зборови“ :D

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.708
Поени од реакции
13.389
Прашање

Дали после раскинување (ако си тежок емотивец) ви се дешава несоница?
Еве цела вечер не спиев, освен пола саат... Ај у пм
Се дешава. Бар у првиот бран додека почнеш емоционално да се стабилизираш.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Заебано е ноќе ептен, овака преку ден имаш начини да потполниш време. Не дека и ноќе нема (интернет, музиче, серија, филмче), ама превише е тешко у пм

Ти ебам главата, многу ми е жал вака кога те читам.....
Последен пат кога бев заљубен бев средно и со тинејџерски глупости некако ми помина. Вака...како повозрасен, не знам што да ти кажам, освен стандардното...излагај, шетај, занимавај се...ама знам, сите знаат дека не е така едноставно :unsure:

%naked%

born to be wild
Член од
28 мај 2013
Мислења
550
Поени од реакции
1.480
Прашање

Несоница ,губење апетит,се ќе те боле и срце и душа ии желудник.....тешко е ,ама не е крај на свето.
За да излезеш од оваа ситуација ти треба некој да те охрабрува.Побарај некој во кој имаш доверба .
Или нова девојка,само биди фер и објасни и поради кои причини сакаш да си со неа,можеби некоја ќе те разбере.

пс.не поминува болката,само некаде длабоко во некое ќошенце ќе се скрие.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Несоница ,губење апетит,се ќе те боле и срце и душа ии желудник.....тешко е ,ама не е крај на свето.
За да излезеш од оваа ситуација ти треба некој да те охрабрува.Побарај некој во кој имаш доверба .
Или нова девојка,само биди фер и објасни и поради кои причини сакаш да си со неа,можеби некоја ќе те разбере.

пс.не поминува болката,само некаде длабоко во некое ќошенце ќе се скрие.

Според мене, лош совет....па уште и да и каже....мислам дека е грешка.
Исто, може да биде грешка и влагање од врска во врска, без простор од неколку месеца барем, да се стабилизира. Во моментов Стелт е во фаза „жешка глава“...а таква глава, ретко кога носи добри заклучоци и одлуки :)

Член од
18 октомври 2010
Мислења
151
Поени од реакции
52
Неможам да ја сфатам суптилноста во „барањево“ кога има прашање и се чека одговор. Нели за секс не се прашуваше само се делуваше? Ти случајно да не ја прашуваш со зборови, па она ти се смее на паметот?

Викни ја дома пред искачање, стави на маса алкохол и мезе за опуштање, после два/три саати пробај си ја среќата. Не зборувај, делувај.

Никола ти имаш проблем со расудување во случај пуштање. Да не случајно пак си ги помешал поимите заебанција и пуштање?
да бе ја прашав ти ќе дааш мори или шо? :D не заебавај :pos:
ма ви кажувам таа сака ама нешто како да ја кочи, ама вреди да с ечека јбг, јака е мнооогу :love:

@wot

како сува смоква има да ја исцедам ;)

--- надополнето: 5 февруари 2014 во 14:20 ---
Никола бара совети на форумов за да се пофали и наполни его дека му се пуштила сексипилна асистенка што е влажен сон на секој студент, не дека има некаква грижа на совест за плеснуење.
Замисли да ја плесни и да не му кажи на никој?...Џабе сексови, џабе трошоци, џабе ризици, џабе се'.
--- надополнето: 5 февруари 2014 во 10:34 ---

Црвенокоса е еј, не се мисли!!! Што совет сакаш, третирај ја со почит како нормална девојка кога излегувате, флертувај со неа, малку комплименти, многу бакнежи, допири и самиот говор на телото ќе ти каже што понатаму и до каде е расположена да оди.

П.С И не туку манијачи по цицките кога седиш со неа на маса и пули и се во очи додека разговараш.
--- надополнето: 5 февруари 2014 во 10:38 ---

Ноќите се најтешки после раскинување кога си сам и се приспитуваат направените одлуки и дали можело поинаку.
Ехе допрва нема да спиеш освен ако не најдеш некое момиче да ти помогни околу тоа.

Така ? ;) Е не ја испуштам па ако треба и ќе ја оженам мајке ми :D
Ма ја мазам ја пазам ме бива за тоа не сум имал мака до сеа, али оваа ме фаќа на кондиција :D
п.с
е пули се во очи де, знаеш она на Мотика
гледај ме во очи :D

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
не е љубовен проблемов мој, више сексуален :D
Имам една црвенокоса на ФБ као пријателка, не се познаваме лично само онака здраво имаме. Арно ама имам школска што се дружи со неа која пак ми е многу блиска и во една прилика на полупијана состојба и двајцата ми кажа дека оваа црвенава и се доверила дека се палела на мене, и ја си помислив е сега те обрнав наопачки. Се запишувавме на чат, ни тргна муабетот, ја поканив на кафе излеговме 2-3 пати, секое излагање таа пицната од глаав до пети. Едни цицки што имат абе шта да ти причам:icon_lol:. И така една вечер собрав храброст( речи манав 3-4 коњаци) и и побарав онака суптилно, уопште не и падна незгодно арно ама само се посмешка под брк и не бидна. пред некој ден иста ситуација исто питање ист одговор :D
Дај некој љубовџија поголем да го опита за совет?
:cool:

Следниот пат кога ќе одите на кафе или залапај ја или задрапај ја (по можност двете). Немој ниту да бараш.

Ако не се побуни, ќе почнеш да се движиш кон зони коишто откриваат повеќе. Повторно, немој ништо да бараш, ништо да збориш.

Па нека се смешка под брк, кога ќе ѝ влегуваш.

Со лесно.
--- надополнето: 5 февруари 2014 во 16:02 ---
Прашање

Па, не мора да си тежок емотивец... Раскинувањето е до некаде шок за организмот и секој реагира различно. Тоа што не можеш да спиеш е сосема нормално - тоа значи дека со девојката си имал нешто длабоко и сега таму чувствуваш празнина. И тоа е во ред.

Дај си време. Нема ограничување колку ќе трае; колку што ти треба, толку. Викни пријатели да поминуваат време со тебе, фати некое хоби, оди на курсеви... Прави сè за да си го исполниш времето.

И знај: девојката си отишла зашто дошло време да се разделите. Луѓето остануваат додека се потребни. Штом нејзе ѝ дошло времето да си оди, те научила на сè што можела и сега имаш отворен простор да најдеш нова љубов, којашто ќе се надгради на оваа што била до сега.

За тоа можеш да се радуваш.

Со лесно.

perez9

расипано јајце
Член од
30 декември 2013
Мислења
1.041
Поени од реакции
991
Јас би можела секаков совет да ти давам. ама зависи од карактерот на девојката и како ке реагира кога ке го примениш мојот совет на неа....

Како што те советуваат незе убо ке и дојди со тебе само ако бара забава и ништо фазла, вентил за да се опушти, мене ми се има случено истава случка, ми кажа влице дека не можи да ја заборај бифшата и дека сум го потсејкала на неа, дури и името ни било исто и драпај си мево психолог шо го лечеше со секс му излегов на крајот, барем да го излеков, си остана да си мисли на неа и со која да е сега...ке ја сака цел живот ако ја сакал вистински...мене многу не ме тангира онака али криво ми е за изгубеното време со него али то е то кој можи да го врати времето назад....

Сватив дека и мене не ми одговара да бидам со некој шо цело време ке ми вели иста си ко бифшата...:свиркам::facepalm:

И не знам како се заљубувате така во бифшите, и јас имав долга врска, па онака не ми беше нешто ко да не можам да имам заради него друга озбилна врска и поубава...дечковци/женски имаш колку сакаш па да се акаш само заради еден ко кизне да е нешто посебно.

Дајте ми сега совет дечко за озбилно како да си фатам.
Го барам ама некако ко да нејкам да го најдам...
Си давам луфта уште две години и почнувам озбилно да го барам, ке и качувам наталитет на државава.:pipi: И да, сите машки ги гледам ко другари и ко браќа.

Инаку за асистентката, мислев дека само асистентите од машки пол се олку запечени па се пала на студентки, и мислам дека ако не ја легни можи да се исфустрира и да му напрај беља кај професорите ако е навистина вака како шо кажува.И крајно непрофесионално од нејзина страна...Не да усудувам ама никогаш не би се загледала во некое детуле на кое сум му ги прегледувала семинарските и заради таа намена сум го добила тој меил...
Јас да бев чисто формално ке излезев со неа и ке и праев цел состанок муабет за факултет, колку бил предметот интересен и колку сум сакал уште еднаш да го учам, заради тоа сум излегол со неа, па и ако треба и семинарската ке и ја испечатам уште еднаш и ке ја замолам да ми ја објаснува...Ке се напрам толкава бубалица што и самата од мене ке бега на факс петсто км на час :гик:....

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.807
Поени од реакции
11.422
Ј
Дајте ми сега совет дечко за озбилно како да си фатам.
Го барам ама некако ко да нејкам да го најдам...
Си давам луфта уште две години и почнувам озбилно да го барам, ке и качувам наталитет на државава.:pipi:
Фати се со мене.
шифра : дечко за озбилно

Kajgana Shop

На врв Bottom