Јас би можела секаков совет да ти давам. ама зависи од карактерот на девојката и како ке реагира кога ке го примениш мојот совет на неа....
Како што те советуваат незе убо ке и дојди со тебе само ако бара забава и ништо фазла, вентил за да се опушти, мене ми се има случено истава случка, ми кажа влице дека не можи да ја заборај бифшата и дека сум го потсејкала на неа, дури и името ни било исто и драпај си мево психолог шо го лечеше со секс му излегов на крајот, барем да го излеков, си остана да си мисли на неа и со која да е сега...ке ја сака цел живот ако ја сакал вистински...мене многу не ме тангира онака али криво ми е за изгубеното време со него али то е то кој можи да го врати времето назад....
Сватив дека и мене не ми одговара да бидам со некој шо цело време ке ми вели иста си ко бифшата...
И не знам како се заљубувате така во бифшите, и јас имав долга врска, па онака не ми беше нешто ко да не можам да имам заради него друга озбилна врска и поубава...дечковци/женски имаш колку сакаш па да се акаш само заради еден ко кизне да е нешто посебно.
Дајте ми сега совет дечко за озбилно како да си фатам.
Го барам ама некако ко да нејкам да го најдам...
Си давам луфта уште две години и почнувам озбилно да го барам, ке и качувам наталитет на државава.
И да, сите машки ги гледам ко другари и ко браќа.
Инаку за асистентката, мислев дека само асистентите од машки пол се олку запечени па се пала на студентки, и мислам дека ако не ја легни можи да се исфустрира и да му напрај беља кај професорите ако е навистина вака како шо кажува.И крајно непрофесионално од нејзина страна...Не да усудувам ама никогаш не би се загледала во некое детуле на кое сум му ги прегледувала семинарските и заради таа намена сум го добила тој меил...
Јас да бев чисто формално ке излезев со неа и ке и праев цел состанок муабет за факултет, колку бил предметот интересен и колку сум сакал уште еднаш да го учам, заради тоа сум излегол со неа, па и ако треба и семинарската ке и ја испечатам уште еднаш и ке ја замолам да ми ја објаснува...Ке се напрам толкава бубалица што и самата од мене ке бега на факс петсто км на час
....