Колку реално сакате оралка? (и општо за орален секс)

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Болдираново да беше вистина, светот ќе беше среќно место за живеење. :P
Абе убо си е пишано све шо е во наша моќ... ама и вие пак мора да не сватите дека неможиме све баш све да ви удоволиме, ко шо немојте и вие до душа мојте ама несакате наудрени се прајте, после чудете се оти сме биле ние машкиве вакви :D.

perez9

расипано јајце
Член од
30 декември 2013
Мислења
1.041
Поени од реакции
991
А шо мислите за машките шо не ебат и сакаат само да му се прај оралка? Има иднина за нив?

Член од
29 декември 2013
Мислења
147
Поени од реакции
197
А шо мислите за машките шо не ебат и сакаат само да му се прај оралка? Има иднина за нив?
Треба да си најдат девојка која ќе се приспособи на тоа, некоја како мене,јас на се се приспособувам па и на тоа.

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Немат иднина за нив сите ќе бидат сотрени од четворицата јавачи на апокалипсата.

perez9

расипано јајце
Член од
30 декември 2013
Мислења
1.041
Поени од реакции
991
Треба да си најдат девојка која ќе се приспособи на тоа, некоја како мене,јас на се се приспособувам па и на тоа.
а твојот клиторис кој го ебе

Gandradelic

Banderash
Член од
31 март 2014
Мислења
1.297
Поени од реакции
782
Se poshtue dobro felacio vo sekoj moment. :D

Член од
19 јануари 2012
Мислења
114
Поени од реакции
139
Досега не сум правел оралка а реално сакам. Еве ветувам на наредната женска што ќе ја фатам и правам една оралка ;)

Член од
14 декември 2011
Мислења
96
Поени од реакции
115
Досега не сум правел оралка а реално сакам. Еве ветувам на наредната женска што ќе ја фатам и правам една оралка ;)
Ова беше ветување или оглас: Барам девојка, ветувам оралка.? :LOL:

Kajgana Shop

На врв Bottom