Cos we love pussy!
Cos we love pussy!
Абе убо си е пишано све шо е во наша моќ... ама и вие пак мора да не сватите дека неможиме све баш све да ви удоволиме, ко шо немојте и вие до душа мојте ама несакате наудрени се прајте, после чудете се оти сме биле ние машкиве вакви .Болдираново да беше вистина, светот ќе беше среќно место за живеење.
Треба да си најдат девојка која ќе се приспособи на тоа, некоја како мене,јас на се се приспособувам па и на тоа.А шо мислите за машките шо не ебат и сакаат само да му се прај оралка? Има иднина за нив?
Немат иднина за нив сите ќе бидат сотрени од четворицата јавачи на апокалипсата.А шо мислите за машките шо не ебат и сакаат само да му се прај оралка? Има иднина за нив?
а твојот клиторис кој го ебеТреба да си најдат девојка која ќе се приспособи на тоа, некоја како мене,јас на се се приспособувам па и на тоа.
Ова беше ветување или оглас: Барам девојка, ветувам оралка.?Досега не сум правел оралка а реално сакам. Еве ветувам на наредната женска што ќе ја фатам и правам една оралка
Ветување е Девојката е веќе таргетиранаОва беше ветување или оглас: Барам девојка, ветувам оралка.?