Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Фулам на третолигаш пред испагање ако не може да тепате , све мртво да ви ебам...

Ваква екипа како Фулам составена од дрва и камења немам видено до сега !o_O

Алоо бе Митроглу го зеле,не Роналдо,кој ви е крив што летате на вакви мизерни екипи.

Da ne se ispozaebes so PSV ....duduci se koga igraat na gosti

знам дека се дудуци ама на 10 утакмици у гости имат 1 победа, мислам дека е ред да ги сомелат камбур, и псв си е псв .
--- надополнето: 4 февруари 2014 во 23:59 ---
Ако идеш навистина за 1000 батали ги PSV :)

влече ме коефициентот има 1,90 у спортлајф мош и супер тип ке ја има , мислам дека не треба да се испуште шо не значе дека мора да тепат псв , мое мислење е дека ке тепа и го пишам 100 % ке видете утре ливчето.

знам дека се дудуци ама на 10 утакмици у гости имат 1 победа, мислам дека е ред да ги сомелат камбур, и псв си е псв .
--- надополнето: 4 февруари 2014 во 23:59 ---

влече ме коефициентот има 1,90 у спортлајф мош и супер тип ке ја има , мислам дека не треба да се испуште шо не значе дека мора да тепат псв , мое мислење е дека ке тепа и го пишам 100 % ке видете утре ливчето.

утрото е помудро од ноќта ;)

не би ги играл псв,милан,јунајтед на “сигурно“ па не знам шо да е годинава.

Па Реал шо е една сигурна па шо да ти кажам , против Атлетико лидер у примера моментално... Порто такоџе се катастрофа годинава глеј викендов колку бедно изиграа.. кај ги најде баш овие три утакмици за голем влог ... крајно ризично.

Back
На врв Bottom