Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тргнав да ја уплатам ама се предомислив и ја ставив ГГ,ако испадне ќе се самозастрелам!Ми кажаа дека италијанското дерби вечер ќе било 2 во х ... Ја ставив за 100че па ќе видиме ..
Kje ti se pridruzam.Тргнав да ја уплатам ама се предомислив и ја ставив ГГ,ако испадне ќе се самозастрелам!
не знам за другите јас од нула до два гола си ја изиграв 2.10 коефициент..очекувам тврд натпревар првично заради пристапот на Челзи и Мурињо каде што на гостувањата со појаките екипи секогаш има дефанзивен пристап и плус Челзи има прејаки дефанзивци каде ретко киксаат..ех сега освен ако се отвори така натпреварот со глуп гол не гледам како ќе паднат на натпреварот повеќе од 2 гола
Оваа ти е најчиста 3+ денеска.Што ќе се случи ако мавне 1-0 во први 25 минути ? Заеби мурињо што играл 0-0, ако гледаме така сити на сите по 5-6 им даде и ?
Што мислите Удинезе утре 1Х? Удензе ако помине иде у куп уефа(што им е и целта). Лани магично последните 10тина кола све победија и фатија место у куп уефа. Ова им е утакмица на сезоната и пред домашна публика мислам дека не би требало да потфрлат. Само ме плаши да не Монтела се задраколи за финале у куп наместо да брка тоа што му е попаметно(пласнан у Лига Ш.). Сепак Фиорентина е поквалитетна од Удинезе. Секое мислење е добредојдено![]()
Удине се катастрофа тим годинава, лани имаа серија победи на крајот но имаа и поасален тим .. од друга страна се играт две утакмици , па може некое нерешено да допушти Фиоре во првиот меч.. сепак многу рискантно... подобро Рома си ја играј кец со Наполи поголем коефициент помал ризик...
Па ја мислам нема реванши у италијански куп, или грешам?
И да, помалку силетесе на Сити вечер со типови како 1 3+, 1-1 3+, дупла победа, 1-14+ и сл. Слично такво нешто се прогнозираше и Барселона Челзи на Камп Ноу, и Баерн Челзи на Алијанц. Очекувајте тврд натпревар.
2та лагано по 2-0.. за утре уште од вечерва гледам 2 зицериод мене 2 тениси денес
Лео Маер и Самуел Грот
вчера заборајв да пишам бев убеден во победа на Павличенкова и Берер