Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Мурињо ако излезе вечер да игра на Х, не верувам дека ке издржат во второ полувреме да не примат гол.
Затоа, Х-1 ми изгледа како добар тип.

Стоук и Сандрленд им дадоа по 3 комада.

Ке видиме.

Леле овие Литвос Ритас кај наоѓам бе вакви глупи кошарки.

Ми кажаа дека италијанското дерби вечер ќе било 2 во х ... Ја ставив за 100че па ќе видиме ..
Тргнав да ја уплатам ама се предомислив и ја ставив ГГ,ако испадне ќе се самозастрелам!

Хахаха како ме поебаа овие манчестер 1 гола има само :pos:

не знам за другите јас од нула до два гола си ја изиграв 2.10 коефициент..очекувам тврд натпревар првично заради пристапот на Челзи и Мурињо каде што на гостувањата со појаките екипи секогаш има дефанзивен пристап и плус Челзи има прејаки дефанзивци каде ретко киксаат..ех сега освен ако се отвори така натпреварот со глуп гол не гледам како ќе паднат на натпреварот повеќе од 2 гола

се излезе како што претпоставив само проклети Виљареал првото 0-0 остана:facepalm:..само сингл му е мајката џабе вака
--- надополнето: 3 февруари 2014 во 22:58 ---
Оваа ти е најчиста 3+ денеска.Што ќе се случи ако мавне 1-0 во први 25 минути ? Заеби мурињо што играл 0-0, ако гледаме така сити на сите по 5-6 им даде и ?

секако другар секако..ова е Челзи не е Вест Хем,Тотенхем или Манчестер Јунајтед...овде назад играат копачи како Иванович,Тери и Кајхил заедно со мастермајндот за тактика Мурињо..чиста беше од нула до два но ете за џабе кога не ја изиграв сингл
--- надополнето: 3 февруари 2014 во 23:02 ---
Виљареал уште непочнато второто одма гол:tapp:..море нека се гонат сите упичку матер..зарем неможеа првото барем еден да брцнат да му ебам жените нивни смрдени?...

Што мислите Удинезе утре 1Х? Удензе ако помине иде у куп уефа(што им е и целта). Лани магично последните 10тина кола све победија и фатија место у куп уефа. Ова им е утакмица на сезоната и пред домашна публика мислам дека не би требало да потфрлат. Само ме плаши да не Монтела се задраколи за финале у куп наместо да брка тоа што му е попаметно(пласнан у Лига Ш.). Сепак Фиорентина е поквалитетна од Удинезе. Секое мислење е добредојдено :)

Што мислите Удинезе утре 1Х? Удензе ако помине иде у куп уефа(што им е и целта). Лани магично последните 10тина кола све победија и фатија место у куп уефа. Ова им е утакмица на сезоната и пред домашна публика мислам дека не би требало да потфрлат. Само ме плаши да не Монтела се задраколи за финале у куп наместо да брка тоа што му е попаметно(пласнан у Лига Ш.). Сепак Фиорентина е поквалитетна од Удинезе. Секое мислење е добредојдено :)

Удине се катастрофа тим годинава, лани имаа серија победи на крајот но имаа и поасален тим .. од друга страна се играт две утакмици , па може некое нерешено да допушти Фиоре во првиот меч.. сепак многу рискантно... подобро Рома си ја играј кец со Наполи поголем коефициент помал ризик...

Удине се катастрофа тим годинава, лани имаа серија победи на крајот но имаа и поасален тим .. од друга страна се играт две утакмици , па може некое нерешено да допушти Фиоре во првиот меч.. сепак многу рискантно... подобро Рома си ја играј кец со Наполи поголем коефициент помал ризик...

Па ја мислам нема реванши у италијански куп, или грешам?

И да, помалку силетесе на Сити вечер со типови како 1 3+, 1-1 3+, дупла победа, 1-14+ и сл. Слично такво нешто се прогнозираше и Барселона Челзи на Камп Ноу, и Баерн Челзи на Алијанц. Очекувајте тврд натпревар.

:icon_lol:

од мене 2 тениси денес
Лео Маер и Самуел Грот
вчера заборајв да пишам бев убеден во победа на Павличенкова и Берер
2та лагано по 2-0.. за утре уште од вечерва гледам 2 зицери
Лајович - Крстин 1 1.35
Лајович играше предобар тенис против Вавринка и е во добра форма, овај Крстин е 94 годиште напрај некој неочекувани победи на квалификацииве во Загреб ама мислам дека му е доста, башка изгубил пред 10 дена од Грабул :pos:
Берер - Чорич 1 1.20
Берер секоја година играт убо на турниров во Загреб и му лежит индорс, во квалификацииве ги победи на 3ца земјаши лагано по 3-0, овај Чорич го најавет како голема надеж , ама воглавно играт на земја и мислам дека е уште зелен за да го победит на Берер, лани исто во Загреб играја овие 2ца победи Берер 6-2 6-2, иако неморат ништо да значит пошо од тогаш Чорич мн напредна,извиши а и се здебелил :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom