Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ооо мафо каде си бе ? Се губиш на моменти нешто

hehehe nemam vreme mn slobodno brat, pocnav da rabotam vkafic, fakultet, mn malce slobodno vreme brat, nekni duplirav od 1500-3000, vcera capnav 700, denes uste 500.. i sega odam da napram uste edno so 300 ako ne vlezi 2 dena pauza ;)) celzi - gg3+, memfis + i ke najdam nekoj fudbal 2>1 ke dojdi do kaj 1600 denari dobivka :))) ti sho pres dobar mi si ?

Мемфис чиста двојка, неможе ти на тим што има 11победи на последните 12 средби да му дадеш 4.10 коеф. не не јас сингл го играм ова на 1000.:D

Ама друже бе не играат против Фени Индустри и Ефтим Богоев - Тимба, против ОКЦ & Дурентула играат :)
Ако више бркаш појак коеф сингл, ја би ја играл + 197,5 @ 3,50 коеф
Ако веќе играш сингл, се надевам ќе тепаат твоиве.. :)

Мемфис вреди да се одигра хендикеп 2ка, +7,5 има value во тоа, а за чиста двојка малку потешко, Дурант како од друга планета е оваа сезона.

Мемфис вреди да се одигра хендикеп 2ка, +7,5 има value во тоа, а за чиста двојка малку потешко, Дурант како од друга планета е оваа сезона.

не е од друга планета туку Вестбрук е повреден подолго време и целиот терет во нападот паѓа на Дурант кој ги превзема поголемиот дел од шутевите и не е ништо чудно што дава по толку многу кошеви..а натпреварот вечер јас ја пробав хендикеп 2-јка 7,5 иако мисслам дека Мемфис ќе го добие овој дуел како чиста победа

не е од друга планета туку Вестбрук е повреден подолго време и целиот терет во нападот паѓа на Дурант кој ги превзема поголемиот дел од шутевите и не е ништо чудно што дава по толку многу кошеви..а натпреварот вечер јас ја пробав хендикеп 2-јка 7,5 иако мисслам дека Мемфис ќе го добие овој дуел како чиста победа

И лани имаше периоди кога Вестбрук беше повреден, па и на почетокот на оваа сезона, а Дурант немаше вакви партии. Ова сезонава е врв од него, уште сеа МВП нека му дадат.

И лани имаше периоди кога Вестбрук беше повреден, па и на почетокот на оваа сезона, а Дурант немаше вакви партии. Ова сезонава е врв од него, уште сеа МВП нека му дадат.

Полека со МВП, има уште многу да се игра и лани Мело ова време беше од друга планета, Миами направиа 27 победи у ред, и ЛеБрон побудале...

Он:
City - Chelsea 3+ 1,70
Genoa - Sampdoria 2DA 1,35
Villareal - Osasuna T1 2+ 1,45

И да, помалку силетесе на Сити вечер со типови како 1 3+, 1-1 3+, дупла победа, 1-14+ и сл. Слично такво нешто се прогнозираше и Барселона Челзи на Камп Ноу, и Баерн Челзи на Алијанц. Очекувајте тврд натпревар.

не знам за другите јас од нула до два гола си ја изиграв 2.10 коефициент..очекувам тврд натпревар првично заради пристапот на Челзи и Мурињо каде што на гостувањата со појаките екипи секогаш има дефанзивен пристап и плус Челзи има прејаки дефанзивци каде ретко киксаат..ех сега освен ако се отвори така натпреварот со глуп гол не гледам како ќе паднат на натпреварот повеќе од 2 гола

не знам за другите јас од нула до два гола си ја изиграв 2.10 коефициент..очекувам тврд натпревар првично заради пристапот на Челзи и Мурињо каде што на гостувањата со појаките екипи секогаш има дефанзивен пристап и плус Челзи има прејаки дефанзивци каде ретко киксаат..ех сега освен ако се отвори така натпреварот со глуп гол не гледам како ќе паднат на натпреварот повеќе од 2 гола

Оваа ти е најчиста 3+ денеска.Што ќе се случи ако мавне 1-0 во први 25 минути ? Заеби мурињо што играл 0-0, ако гледаме така сити на сите по 5-6 им даде и ?

Склопив многу јак тикет ама заебан Мемфис ја земав од тука некој што ја постирал двојка(онака за поише коеф) Играв Самдориа икс Емполи икс Виљареал кец Манчестер 4-6 гола на 30 денари барем ќе останам буден за да глеам и кошарка ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom