Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На Реал ко да не им се освојуе Примера.
карма е ова, од нова година имав секој ден добитни по 2-3 тикети 10 дена со ред... редно беше да се вратат парите назад...За утре, атлетико ,реал и јувентус да тепаат, на поголема уплата![]()
Ливерпул-ГГ
Рома-ГГ
Брага-0-2 гола
Рен-Лион-0-2 гола
Билбао-Мадрид 1X
Јувентус-Интер ГГ,3+
проклети да се Беленесессо Брага..првото 0-0 и второто за 15 минута три гола дадоа и така остана натпреварот..во каква хорор серија сум влезен тоа страшно нешто
Луѓе вчера заспав нешто порано и сабајлево ко вампир у 7 саат станав па ги разгледав убаво утакмиците и решив да споделам нешто.
Бердих-Хасе
Иако коефициентот е мал сепак ова е чист 1. Чешка води 2-1 и Бердих има шанса да го реши овој дуел. Ако случајно загуби се ќе остане на Степанек кој е во очајна форма. Затоа ова е must win за Чесите, а и Бердих е во ненормално добра форма.
Мареј-Квери
Истата приказна со Бердих со тоа што Мареј мора да добие, затоа што ако изгуби може многу лесно да изгубат Британците. Кретените американски избрале земја како подлогатака да дрвото Квери нема апсолутно никакви шанси со Мареј. Силата што ја има во неговиот форхенд не може да ја материјализира на земјена подлога. Мареј тука тепа 100%.
Белучи-Андреози
Белучи лани ја пропушти скоро цела сезона заради повреда. Негде од август почна да игра подобро, али сето тоа беше под неговите можности. При крајот на сезоната освои и еден турнир на земја, сега на Австралијан Опен стигна до третото коло така да работите одат кон подобро. Го гледав со Цонга на АО, во добра форма е Белучи. Сега поради лошиот ранкинг игра квалификации, инаку не би требало да ги игра. 1.44 е на нет, кај нас мислам и 1.50 ќе му дадат. Ова за мене е кец на денот!!! Белучи на турнирите на земја ќе бара што подобар пласман и ќе собира што повеќе бодови. Овој Андреози не е ништо посебно, типичен земјаш кој се матка по турнирите низ Јужна Америка.
Аргуељо-Стараче
Овој тип ќе го пишам чисто колку да споделам мое мислење околу мечов, инаку не ми е никаква сигурица. Гледам 2 коефициент за Стараче, стар, преискусен земјаш. Не ми е логично ама баш ич, овој Аргуељо е скапаница жива и може многу лесно да си тепа Стараче. Можете да ја пробате во некој систем или на поситна уплата.
Би уплатил и на Макарова, ама немам кога затоа што од 10 играат.
Тоа е што се однесува на тенисот, а од фудбалот нема да пишувам анализи само ќе пишам кои мислам да ги играм. Реал 2, Јуве т1 2+, Ливерпул т2 2+, од кошарката Милано и Звезда.
Да ви пишам два тениса за утре:
Белучи-Багнис 1
Фишер-Крстин 1
Ме мрзи анализи да пишувам, а неам ни воља.