- Член од
- 11 ноември 2011
- Мислења
- 555
- Поени од реакции
- 48
Провери берот колку е на дотичните канали. Ако не е како што треба тогаш помести ја антената. Каква антена користиш, надворешна или внатрешна?
Надворешна антена.. А тоа берот некое мерило за сигналот е?Провери берот колку е на дотичните канали. Ако не е како што треба тогаш помести ја антената. Каква антена користиш, надворешна или внатрешна?
Мислам дека е до телевизорот. Како да се гаси бумот се случува или само се укочува сликата? Зашто ако снемува сигнал како да се изгасил бумот тогаш е до телевизорот.Абе дечки, вака..
Од декември 2013 па навака.. сител, канал5 и шознам јас таму некој локални телевизии .. сецка и губи сигнал цело време.
Шо мојт да е проблем? Зошто само тие сецкаат, а кај другите канали нема проблем никаков. Сликата е сталко.
Рестартирав, пребарав одново канали... пак исто.
Мама е нафурана, изгледа ради овие фатбаѓул и сулејман серииве... па дури ми побара број од АЕК да ги пријавела
Техничка подршка, ништо ич. "Го пријавив господине проблемот.... и чекајте да падни таванот"
Дај кажете некое чаре
Кај мене не е.што е со факинг лан? на сите програми ми пишуе слаб сигнал проверија антената. Кај сите е вака или до мене е?
сега и кај мене е све окејКај мене не е.![]()
Are you serious?![]()
даА како тоа? Едно од тие шилките на вилушката го ставаш во тоа дупчето кај што треба да стои антената?
Интересно. А нема да се мрда виљушката?